Theresa had fotoshooting

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen werd ik wakker van Jannick die Theresa kwam halen en ik vroeg hem maar hoe laat is het dan want ik had de wekker gezet . Het was 1 minuut voor 7 en om 7 liep inderdaad mijn wekker af. Ik had gisteravond nog het skipak van Theresa geimpregneerd maar omdat het donker buiten was weet ik niet of hij nu echt overal goed geimpregneerd is. Theresa heeft haar skikleding vandaag nodig. Ze heeft een fotoshooting op de Hochkönig in Dienten voor de Blue Tomato. Ze is gevraagd via Zoe die ook voor de shooting is gevraagd. Ze moesten om 8 uur bij Zoe zijn en Ingrid gaat mee. Jannick heeft ze weg gebracht en Sabrina was even bij ons. Die zat al vol stoutigheid want ik was even beneden en iederen aan het zoeken naar de medicijnen van Sabrina. Die had aan tafel het doosje gepakt en rond geschud. Maar we vonden allen niets dan ineen liggen ze op tafel had ze die al die tijd in haar handje verstopt. Bij mij had ze ondertussen potloden uit de schooltas van Theresa gehaald . Jannick kwam mij vragen oh hebben jullie nu ook een vloer met kunst genomen. Ik uhhh???? Ja in de huiskamer had ze heel snel mijn vloer vol geklad. Koffie gedronken met Jannick ondertussen had Sabrina haar broek vol en kon Jannick daar aan beginnen. Nog geen kwartier later zaten we weer allemaal te snuiven , even kijken bij Sabrina en met gemak een tweede keer haar broek vol. Het is nu half 11 en Jannick is even in bad gaan liggen en Sabrina maakt het bij ons gezellig.
De shooting duurt zeker tot 4 uur dus voorlopig zien we ze niet terug.

Gisteren heeft Ingrid de uitslagen van de onderzoeken in het ziekenhuis gekregen. Alles was goed en geen aanvallen geregistreerd. Ze gaat nu het eerste medicament afbouwen dat zijn lange processen. Dan komen er nog dit jaar allemaal vervolg onderzoeken tot december. Ze weten niet hoe ze zich kan ontwikkelen dus alles is afwachten . Wij zien elke dag vooruitgang.

Om half 4 waren ingrid en Theresa terug. Theresa met een bon te besteden bij Blue Tomato en ze had een Beany en een winterhalsdoek gekregen met wat kleinkraam erbij ook Ingrid had die gekregen. Ze had 5 uurtjes shooting en ook gegeten daar. De shooting staf zit daar al 14 dagen en hadden praktisch niets meegekregen van de Corona toestanden maar ze moeten nu allemaal weg daar omdat alles dicht gaat. Theresa moest snowboarden, Theresa heeft nog nooit van haar leven op een snowboard gestaan. Maar ze komt dus op een snowboard probleemloos een stuk naar beneden met bochten en al. Ik ben heel erg nieuwsgierig naar het Blue Tomato Magazin die dan uitkomt en naar de fotos erin. Als Ingrid hem thuis krijgt ga ik er ook snel eentje halen . Een beetje een aardje naar haar vaartje , Jannick deed ooit een fotoshooting ik dacht voor Löfler sportkleding. Maar ook het sportieve van haar . Een grote kans dat ze volgend jaar weer mag.

Jannick was vanmiddag een stukje op zijn oude motor gaan rijden want hij wilde even het gevoel weer krijgen voordat hij zijn nieuwe gaat halen. Eigenlijk was hij gebeld dat de winkel ook dicht ging maar ze hebben geen opslag voor al die motoren die nu binnen komen dus ze worden allemaal klaar gemaakt in de werkplaats en gaan dan toch naar de mensen die ze gekocht hebben. Jannick moet daarvoor naar Salzburg op zijn oude motor en op zijn nieuwe terug. Wij moeten ook maar afwachten of onze auto inderdaad binnen komt en of we hem dan kunnen halen. Onze eerste dag thuis was geen probleem.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.