dagje Leoben

Oostenrijk, Leoben

Dagje Leoben


Samstag 28.November
Ik heb gisteravond nog de kinderkrampus fotos bij het vorige stukje gezet.

Els ik had geen idee dat een kerstster giftig is voor katten maar ik heb ze altijd en ze komen er niet aan.

Gisteravond heeft Theresa zich kranig gehouden bij de Krampussen. Ze kan slecht tegen harde geluiden en lawaai (heeft ze van haar moeder) maar we hadden haar gezegd als het luid is doe je jouw handjes op je oren. Op de terug weg zei ze steeds knap he Oma knap he. Want dat verdiende ze ook want het was heel knap van haar.
Vannacht was het weer koud en nu om het vriespunt.
Straks willen Jan en ik naar de Adventsmarkt in Leoben, we nemen dan voor de gezelligheid Theresa mee. Ingrid en ik kwamen gisteren ook langs de Carla (Caritaswinkel) dus ook even kijken. Vind ik daar een heel kleine skibril en nog rood ook. Dus wat krijgt ze vandaag van Sinterklaas??

Dan op weg naar Leoben, daar was het prachtig en zonnig weer en geen sneeuw te bekennen. De Adventsmarkt stelde niets voor maar er was wel een klein rad, een carroussel en een treintje. De laatste 2 heeft Theresa in gezeten en we hebben lekker Kartoffeln gegeten. Er was daar een mooi en groot overdekt winkelcentrum en daar onze ogen uitgekeken. Lekker koffie drinken en Theresa een ijsje. Dan weer terug want ik wilde in Liezen nog iets bestellen. Nou wat een verschil, hardstikke koud en regen en sneeuw tot aan thuis.

Nu zijn Ingrid en Jannick naar de kerstviering van het rode kruis, ze zijn ergens eten in Schladming. Iets nieuws en heet iets met Brau (vroeger geloof ik Finkenbrau)

Wij zitten gezellig op de bank en eten stokbrood en kaasjes, aufstrich en ik en Theresa Heringsalade.

Straks brengen Opa en Oma haar naar bed.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.