Hmmmmm 1 Europa

Oostenrijk, Kleinsölk

Dienstag 7.Jänner
Tja de normale week (wat heet normaal het is toch een kort weekje) is begonnen. Bij ons met dichte mist en pas tegen 15 uur trok het op en werd het weer mooi.
He zussen, schoonzus en nicht , jullie zoeken het wel uit om te komen want ze geven vanaf dinsdag voor het eerst sneeuw op tot in de dalen!!! Hoewel of het een echte winter wordt betwijfelen we want geen sneeuw op 3 koningen zegt dat er geen winter meer komt. We wachten maar af. De dalen worden al helemaal groen en er beginnen al dingen uit te lopen.
Jan is ook weer gelukkig want hij werd vanmorgen gebeld of hij vanaf morgen vast het Bezirk en Polizei in Irdning er bij wil nemen. Dat wil hij graag want dan krijgt hij een vast contract en geen geringfügig meer en wordt hij ziektekosten verzekerd hier en krijgt hij aldat geld uit Nederland terug inclusief de nominale premie. Dat maakt het lonend om te werken.
Ingrid kwam vanmorgen met Theresa een bakkie doen, Theresa is niet zo haar zelf , aan alle kanten krijgt ze tanden en kiezen.
Ik heb vanmorgen de kerstboom en kerstal en spullen opgeruimd. Ziet er weer kaal uit maar ben wel weer blij dat het opgeruimd is. Daarna had Jan wat te stofzuigen , wat een troep.

Annemarieke we hebben vandaag de eerste worst weg gewerkt en wat bijzonder lekker zijn die. Je hebt ons een groot plezier ermee gedaan.

We aten boerenkoolstamppot en alvast gehaktballen gemaakt zodat we ook jus erbij hadden. Dus morgen eten we in ieder geval gehaktballen. De rest moet ik nog bedenken. Tja we blijven toch het Nederlandse eten lekker vinden , misschien wel meer als toen we in Nederland woonden.

Els het album is naar de drukker dus het zou er binnenkort moeten zijn.

Nou de opklaring was van korte duur met een uurtje zaten we weer in de mist.

Zo stom boek je vakantie maar kan je geen annuleringsverzekering erbij afsluiten omdat je in het buitenland woont. Even gebeld en nu krijg ik een annulerings verzekering alleen voor het bedrag van de vakantie van Roan zelf. Een Europa??? Het was notabene bij de Allianz wat hier de grooste verzekeraar is.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.