De dagen worden korter

Oostenrijk, Gröbming

Woensdag
DE wekker om 7 en dan een rondje tv. Alle ochtend dingen gedaan. Dan eerst alle kruidenpotjes die gisteren waren aangekomen gewassen en gevuld. Ik heb er nog te weinig dus ik ga denk ik nog meer bestellen. Het ziet er goed uit. Dan toch moed verzameld en gaan wandelen naar de sportschool. Het was veel minder koud en het werd een stuk zonniger. Jannick deed zelf de kinderen dus daar hadden we geen omkijken naar. Hij heeft Sabrina ook zelf opgehaald. Meli ging de boeken van Sabrina kaften. Ik ben middageten gaan koken voor allemaal. Dus om 12 aan tafel op Theresa na die pas tegen 6 vanavond thuis is. In de middag 2 wassen gedaan en wat er nog voorbij kwam. Jan heeft eind van de middag nog wel Theresa van de bushalte gehaald. Die is normaal al blij maar nu nog meer. Ze had een grote doos met haar laptop en haar schooltas bij zich.
Ondertussen had ik de Pide in de oven gebakken. Jannick belde of ik nog een laptoptas had maar nee niet meer. Ingrid koopt een peperdure schooltas waar geen laptop vak in is. Niet zo handig want bij een aparte tas raken ze het vaak kwijt.Ik heb mijn rugtas aangeboden want die heeft een laptopvak maar Meli zoekt nog even. Terwijl ik dit schrijf kwam Theresa toch mijn rugtas halen. Nu moet ik even een andere tas zoeken.

Donderdag
Om 7 de wekker alle ochtend dingen gedaan. We hoefden niets aan de kinderen te doen want Meli en Jannick waren beide thuis.
Zo de voorbij komende dingen gedaan en middageten gemaakt en met Jan gegeten. Dat was wat aan de vroege kant maar we moesten om half 1 weg naar Altenmarkt met Sabrina voor haar fysiotherapie. Een prachtig groot artsencentrum met huisartsen specialisten, apotheek, noodverzorging en ehbo en wat al nog meer. Helaas veel particulier. Wij vonden het met google maps vrij snel en Sabrina afgegeven en wij in Zauchensee/Altenmarkt rondkijken en koffie drinken met wat lekkers. We maken er altijd maar een dagje uit van. Dan Sabrina opgehaald en rondom 4 weer thuis. Sabrina weer afgeleverd bij Meli.
In de avond een poosje bij Meli gaan kleppen tot Jannick thuis kwam van zijn werk. Zo waar mag hij een andere schooltas kopen met Meli en gelijk een andere muis.
Want Ingrid had zo´n aftands ding gekocht die je met een draad verbind. Nu krijgt ze een moderne kabelvrije muis.
Wij hebben pas een hele zak met dat soort dingen bij het vuilnisdepot afgegeven.

Vrijdag 20 oktober
Wekker om 7 en eerst mijn tvronde en dan eruit. De ochtend dingen gedaan.
Ik was al wat later om naar de sportschool te gaan .want ik wilde even langs de huisarts om een recept te halen . Ik moet bijna voor mijn colonscopie en dit keer lig ik niet in het ziekenhuis en moet thuis het legen van de darmen vervullen. De huisarts gaat met vakantie. Ik kreeg het recept van Tamara en die vroeg jullie staan op de lijst voor de griepprik toch? en ik ja dus dat kon gelijk dus ik heb Jan gebeld en die is ook gekomen. Dus geprikt en ik mocht niet naar de sportschool . Ok ndan maar met Jan terug gegaan . Douchen doe ik normaal als ik terug kom van de sportschool dus dat eerst gedaan en omkleden en dan een kop koffie.
Zo maar eens kijken wat we gaan eten.




Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.