Het wordt eentonig maar mooi warm en zonnig weer.

Oostenrijk, Kleinsölk

Woensdag 28 september

Maar niet echt tijd om er van te genieten. Jannick aan het werk gezet en hopelijk wordt het wat-
Nog met hem meegekeken , hij heeft een simulatie programma van school waarmee hij met de originele beursgegevens belegd enz. Na een aantal maanden wordt gekeken hoe hij het er vanaf gebracht heeft en zijn medestudenten. Ze weten niet van elkaar wat en waar ze beleggen.
Jan is werken in Stainach, politiebureau en het gymnasium. Dat zijn voorlopig zijn vaste adressen.
Binnenkort inval werk in Schladming op het gerecht. Daar willen ze al heel lang Jan voor vast maar tja dan moeten ze eerst de oude dame kwijt zien te raken. Ze kan niet veel meer. Dit tot groot ongenoegen van het gerecht. Zo sukkelt het maar weer door, Jan heeft nu wel voor elkaar, eerst al dat hij reiskosten vergoed krijgt en nu dat het hoger wordt. Nu zijn achterstallige geld nog en hij is weer gelukkig.
Jannick heeft nog steeds geen papieren of geld en het Ak gaat nu de procedure inzetten.
Oostenrijk is soms een achter gebleven gebied. Er was een zaak aangespannen tegen een leraar omdat hij een kind van 7 meerdere malen geslagen zou hebben. Het kind had psychische problemen daardoor en had angst voor school gekregen. Het gerecht oordeelde dat het het kind zijn eigen schuld was en sprak de leraar vrij. Nu is er een zaak tegen de staat aangespannen door de 7 jarige. Hij zit inmiddels op een andere school en het gaat beter met hem. Maar ik vind dit totaal niet kunnen, een kind van 7 en een volwassen man met een machtspositie .
Ik heb al lang in de gaten dat je aardig rechtenloos bent hier en dat er veel corruptie is.
Ik ben nog niet vergeten dat Jannick door zijn trainer van de school geslagen werd op trainingskamp en dat hij geterroriseerd werd door die zelfde trainer en een verzorger in het internaat.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.