Tweede deel juli

Nederland, Ermelo

22 juli
We hebben een huifkartocht gemaakt door Ermelo en de bossen.
23 juli
Getwommen in het zwembad Calluna in Ermelo. Een heel mooi zwembad. In de avond naar de zomeravond braderie gegaan.
25 juli
Naar de kinderboerderij op s´Heerenloo geweest. Dat vond Jannick geweldig. Totaal niet bang voor de dieren . Hij heeft de schaapjes geaaid en de hertjes. Kippen en eensen gevoerd. Maar de stank van de varkens vindt hij echt niks.
26 juli
Samen met Jannick en Malcolm naar Calluna om te zwemmen, Jannick doet erg gevaarlijk in het babybad. Hij gaat staan met zijn bandje om en dan val je achterover en kan niet meer overeind in het water komen. Toch doet hij het steeds weer ondanks het onderwater verdwijnen.
27 juli
Weer samen met Malcolm en Jannick naar de kinderboerderij. Dat was lachen , de geiten klommen op de kinderwagen en Jannick rukte aan hun haren. Er was ook een kalf die steeds tegen Jannick aanduwde want hij wilde de pauwenveer die Jannick had.
28 juli
Gisteravond mocht Jannick mee naar de BBQ van de camping. Vandaag kijken naar de sterkste van de camping. Altijd een heel evenement vooral om te lachen.
29 juli
Naar strand Horst geweest. En we zijn gaan eten bij de pizzeria in Harderwijk met Dian en Joris. Jannick kreeg zijn eten warm gemaakt en opgediendin een schaal op een bord. Zeer chique.
30 juli
Vandaag weer zwemmen in Calluna, daar vermaakt Jannick zich uitstekend. Hij is nou eenmaal dol op water.
31 juli
Vandaag een rustig dagje. Wel lekker op de fiets in de regen weg geweest, boodschappen doen. Jannick zit graag op de fiets en in het winkelwagentje.
Ik heb een nieuw speeltje bij Iene Mieni gekocht. Jannick kan met duim en wijsvinger een dennennaald van de grond rapen. Hij doet allemaal rare hruipbewegingen en gaat alleen achteruit en dan wordt hij heel boos.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.