Klussen met Jan

Oostenrijk, Gröbming

Goed geslapen maar wel weer met hulp. Er was gisteren zo veel gebeurd wat ik niet los kon laten. We kunnen er niets tegen doen.
Dus een rondje tv en om 9 uur opgestaan. Het is erg mooi weer maar dat zal snel volgens de weersverwachting veranderen.
Vandaag staat de ombouw van het bed van Sabrina op het programma van op de bodem slapen naar normaal bedhoogte. We weten nog niet of we daar het hele bed voor uit elkaar moeten nemen.
Dus samen naar beneden en ik hem gezegd welke delen hij los moest maken, Dan zei hij dat de schroeven die hij nodig heeft voor de strippen waar de bedbodem op ligt niet kon vinden. Dus dan maar naar Letmaier om andere te halen. Ik vraag hem heb je gekeken en gemeten of die ringen die je wilt tussen het stripje passen nou dan een partij heisa op straat. Spullen gekocht en naar huis en zie ik hem met andere schroeven bezig dan welke we gekocht hebben. Nou het waren dus totaal andere dingen die hij dus nog wel van het bed had dus de schroeven voor niets gekocht. Hem gevraagd of hij geld op zijn rug heeft groeien. Een partij heisa gehad en ik bleek dus gelijk te hebben gewoon niet gemeten , niet goed gekeken en dan verkeerde dingen kopen en uiteindelijk de goede van het bed thuis in de bak met onderdelen hebben. We hebben een aparte bak waar we onderdelen in bewaren. Dan blijf ik staan om te kijken en begint hij delen los te maken die gewoon vast kunnen blijven dus ik zeg er wat van dan wordt hij al kwaad . Dat gebeurd een paar keer achter elkaar. Dan zeg ik hem waar welke delen moeten komen. Ondertussen het eten gemaakt en gaan roepen dat hij kan eten. Ik vraag elke keer weer neem je telefoon mee dan hoef ik niet steeds naar beneden te lopen. Nu was het een trap maar hij is heel vaak in zijn werkhok dan moet ik helemaal naar beneden en dan naar zijn hok lopen. Ik moet dan altijd zorgen dat mijn eten veilig staat met 2 katten die rond lopen. Samen gegeten en weer naar beneden en dan blijkt dat het niet goed is hij heeft uitgerekend de onderste balk verkeerd om zodat de gleuf waar het zijbord als laatste in moet komen aan de onderkant zit. Gekeken of er een andere oplossing kon zijn maar helaas het moest totaal uit elkaar tot op de strip waar de matrasbodem op ligt. Dan zegt hij maar dan heb ik geen gaatjes waar de strip op vast moet. En ik jawel want je moet niet alleen de balk van onder naar boven draaien maar ook van achter naar voor. Elk schroefje een strijd elke handeling een strijd en uiteindelijk toen hij maar bleef tegen stribbelingen heb ik alles naar zijn kop gegooid . Daarna was in 10 minuten de delen uit elkaar en weer in elkaar . Er moet nog een schroefje vast maar daar moet een gaatje voor gemaakt worden. Als we de kledingkast van Sabrina draaien kunnen we tussen kast en wand een ruimte maken voor haar speelgoed bakken. We hadden de oude hoge badkamerkast niet weggegooid maar beneden gezet en daar had Jan verfspullen en zo ingezet. Ik ga hem schoonmaken want hij staat al een poos beneden. De deuren eruit en de planken anders indelen. Dan passen er 4 bakken in en heb ik in het midden 2 laadjes voor kleine spullen. Alsof het er voor gemaakt is. Dus morgen nog wat werk te gaan. Het was ondertussen 4 uur en ik had behoefte aan een bak koffie genoeg stress gehad voor vandaag.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Jullie zijn altijd bezig met klussen zeg je wel eens wat over mij met mijn werklijstje😀😀😀

Erna 2021-10-21 18:54:02
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.