Week ten einde

Oostenrijk, Gröbming

Gisteren was een rare dag ik moest van alles en nog wat. Na het opstaan en alle ochtend dingen de keuken gesopt was wel nodig. Daar was ik wel de morgen mee bezig. Dan eten gemaakt en aan Jan gegeven. Ik ging op weg naar de PSN. Ik vind dat fijn. Dan naar huis waar Theresa ook al was. Die was om half 1 uit en Jan had haar gehaald van de bushalte. Dan voor haar en mij eten gemaakt en samen gegeten. Dan mo st zij aan haar huiswerk. Na haar huiswerk verplicht kamer opruimen. Dan was het tijd om met Theresa naar de fysio te gaan . Wij een rondje MEZ en naar de Spar , Haar weer opgepikt en naar huis.
Daqn moest ze onder de douche daarna hebben we een avond boterham gegeten. Voor ze naar bed ging heb ik haar haren gevlochten. Het is heel lang en het gaat anders zo klitten. In de morgen haalt ze het dan uit en borstelt ze het. Of als ze lui is laat ze het zitten.
Jannick en Meli waren met het ziekenhuis naar de Wolfgangsee naar de Adventsmarkt. Daar kunnen ze zich beide laten gaan want ze worden in Gröbming opgehaald en weer afgezet.

Vanmorgen keek ik op mijn neus ik was pas om half 9 wakker en was dus schijnbaar vergeten de wekker te zetten. Dus alles op mijn gemak gedaan. Ik vraag zo als Jan klaar is of hij mij weg brengt. Vandaag alweer de eerste dag van de laatste maand van het jaar. Het is donker en somber en de vogeltjes eten zich rond op mijn balkon .
Meli kwam net een adventskrans brengen die ze zelf heeft gemaakt. Erg mooi. Zondag is het de 1e advent.
Kreeg een foto van Sabrina van Ingrid toegezonden. Ze had een sinterklaas gemaakt. Ik vind zeer vooruitstrevend , een bruine sinterklaas. Ze heeft vast gedacht geen zwarte piet dan ook geen witte sinterklaas. Ze ligt dagenlang aan het EEG in het ziekenhuis in Wenen. Vandaag komt ze weer thuis.
Jan had mij weg gebracht dat was wel fijn want het is in de morgen erg glad. Hij kwam mij ophalen en ik was eigenlijk nog net niet klaar maar toch maar mee gegaan. Thuis middageten maken. Ik wilde witlof eten en toen bleek dat ik geen aardappelen had. Ook niet op de inkooplijst. Dus dan maar wat anders met friet. In de middag met Jan naar de apotheek er was op de Stoderplatz een Adventsmark dus daar kon je niet door en de straat achter de kerk langs is nog steeds afgesloten dus je moet heel goed weten hoe je moet rijden. Dan slaat hij verkeerd af om naar de apotheek te gaan dus ik zeg hem dan maar eerst naar de Spar- Dat gedaan en dan luisterd hij weer niet en heel Gröbming in het rond gereden . Dan bij de apotheek bleek dat zijn Rezeptgebuhr Befreiung was afgelopen. Dat was dus 8x 6 euro nog wat dus 50 Euro. Ik ben woest want ik had hem in september al gevraagd of er iets afloopt. Dan zegt hij nee alles is geldig.
Dus thuis moest hij de papieren pakken en dan zegt hij in de avond als ik er naar vraag kan ze niet vinden.
Theresa werd om 4 uur opgehaald door Ingrid. En Jannick had gelijk de papieren gevraagd zodat hij het ook kon lezen. Er is een nieuwe jonge arts die de onderzoeken wil uitbereiden dus moet ze in januari geloof ik weer naar het ziekenhuis voor een PETscan en weer een EEG. Ze heeft volgens het EEg steeds meer aanvallen in de nacht maar je merkt niets aan haar. Nu een deel medicijnen overdag stoppen en een ander medicijn voor de nacht verhoogd. Ze willen de EEG s die tot nu toe in Leoben werden gemaakt nu ook in Wenen doen. Ze is een expirementeel patient en ze doen dus veel onderzoek en dat zou Sabrina ten goede moeten komen en de artsen leren ervan. Morgenavond zie ik de kinderen weer want dan haalt Jannick ze op om naar de Krampusoptocht te gaan.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Sabrina en Theresa , heel veel plezier bij de Krampusoptocht gewenst samen morgen

Christina 2023-12-02 03:50:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.