Sneeuw

Oostenrijk, Kleinsölk

7 december
Wat een weer, nonstop sneeuwbuien en veel. Ik was met Jan mee in de middag om de laatste boodschapjes te doen. Dat viel niet mee door de dikke sneeuwlaag met mijn zwaarbeladen boodschappenkarretje. Dan nog een heel erg boze vrachtwagenchauffeur luid toeterend achter me. Er is daar een straat die flink naar boven loopt , het eerste stuk is een stoep maar dan moet je het laatste stukje op de weg lopen. Door de dikke sneeuwlaag was het nogal glad en die chauffeur trok de vrachtwagen combinatie niet naar boven omdat hij moest afremmen voor mij maar waar had ik dan heen gemoeten ?? Misschien zoals zijn collega`s sneeuwkettingen?
Bij de politie in Stainach hadden ze ook al een melding binnen gekregen van een vrachtwagen die met 30 op de B320 reed, had ook geen sneeuwkettingen.
Wij hadden erg veel geluk want we konden terug naar huis komen maar na ons was de B320 op veel plaatsen gesperrt door omgevallen vrachtwagens. Toen wij voorbij kruispuntTrautenfels waren kwam ons een tegemoed komende auto al tollend wel 3x om zijn eigen as- Even niet opgelet dat er al een rij auto`s voor het stoplicht stond. Gelukkig ons niet geraakt-Heerlijk zo`n winter begin en al die mensen die daar dan altijd weer problemen mee hebben ondanks dat het toch echt van te voren bekend is.De storm wakkerde aan tot orkaankracht vannacht.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.