Frühlingswetter

Oostenrijk, Gröbming

Donnerstag 17.März
 

Een prachtige zonnige dag, de winter en lente doen niets anders dan zich steeds afwisselen. Het is dit jaar naar mijn gevoel wel extreem, de ene dag een laag sneeuw de andere dag alles groen en warm. Maar het schijnt nu wel een week richting lente te gaan.

Vannacht weer eens goed geslapen al had ik het gisteravond zo koud dat ik niet warm wilde worden en ik een extra dekbed op het voeteneinde gelegd heb. Hoop niet dat ik ziek wordt ben nu wel erg verkouden met verstopte neus.

Weer een stap verder met ons tripje, we slapen bij mijn zussie Erna. Malcolm gaat kijken of hij op de vluchten kan werken waarmee wij gaan. Dat zou toch super leuk zijn .

Door stom toeval zie ik dat onze Europese verzekeringskaarten zijn verlopen. Even naar het Zorginstituut gebeld en dan blijkt dat je 2 jaar achter elkaar zelf moet aanvragen en dan krijg je ze automatisch toegzonden, Het had fijn geweest als die info ook erbij had gezeten of dat je een berichtje krijgt dat je kaart verlopen is. We zijn dus wel alle jaren al verzekerd maar kunnen geen gebruik van medische zorg in Nederland krijgen omdat we geen kaart hebben. Hoe maak je het de mensen makkelijk? Uh ik bedoel moeilijk.
Ingrid was vanmorgen naar Liezen en heeft het isolatie materiaal wat we over hadden terug gebracht en plinten meegenomen. Jan was vanmorgen weer aan de vloer begonnen en ik de bergkast leeg gemaakt en ondertussen was Ingrid terug. Het zijn heel lange houten delen van meer dan 2 meter en we kwamen er 1 te kort .Omdat het toch in de berging is dachten we vinden wel iets ter opvulling. Maar Ingrid was er van overtuigd dat ze wel ergens deel zou kunnen kopen ipv een hele verpakking. Dus zij met een stuk naar Letmaier en waar kwam ze mee terug?? Inderdaad 2 lange delen in dezelfde kleur en de rand waarmee je moet invoegen niet helemaal maar gewoon perfect. Jan en ik hadden haar weinig kans gegeven maar zie wij hadden ongelijk. Ik denk dat wij nooit waren gaan vragen . Dus Jan is nu het laatste stuk in de kast aan het leggen.
Jannick komt vanavond weer thuis heeft nog cursus tot 17 uur en dan zeker nog 2 uur rijden.
Ik had het eten al klaar en genoeg voor allemaal dus nadat Ingrid Theresa gehaald had konden we gelijk aan tafel. Na het eten buiten in de tuin genoten van het prachtige zonnige en super warme weer. Theresa lekker spelen, Ingrid alle was ophangen ,wat zo lekker snel droogt.
Zo moet Jan ook weer aan het werk maar eerst nog even zijn favoriete treinenprogramma kijken.
Ik heb erg last van een tranend oog en moet steeds mijn bril schoonmaken omdat er druppels tegen het glas zitten, mijn linkerkant van mijn gezicht doet pijn, neus klieren, oog en holten. Net toch maar wat ingenomen want ik kreeg ook steeds meer hoofdpijn. Als het bij een kant blijft ben ik al blij. Geen idee of het wat met allergie of gewoon verkouden te doen heeft.

He Marjanne het wordt nu spannend bij jullie? alles goed?

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

O, oke. Lees nu dat jouw gesternte toch beter was dan jij zelf dacht. ;-) Mocht je toch nog een nacht moeten slapen dan hoor ik het wel.

annemarieke.op.avontuur 2016-03-17 21:11:44
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.