Mijn gekke lieve familie.

Oostenrijk, Gröbming

Vannacht was ik niet lekker, maag problemen of pancreas. Een paar keer eruit gegaan en ik werd vanmorgen om half 10 pas wakker. Uiteraard lag Jan ook nog in bed. Dan maar eerst de poezebeesten eeten gegeven die waren al in alarm toestand. Dan zelf douchen en ontbijten. Dan belde Ingrid dat Sabrina ziek is en of ze wel mocht komen. Geen probleem , ze was de afgelopen dagen bij ons al niet fit en we hadden al gedacht dat ze ziek zou worden. Behalve wat verhoging en soms wat koorts heeft ze niets.
Maar ze komen pas tussen 5 en 6 dus we hebben nog alle tijd voor ons zelf. Gelijk belde Jannick erna of we de konijntjes er uit willen laten. Dat is Jan nu aan het doen. Ondertussen kwart over 11 dus ik hoef voorlopig geen eten te maken. Servus TV staat aan en veel interessante programma´s en nu de F3. Je hoeft ook al ben je nog zo´n goede rijder zonder een Familie met veel geld en die er enige miljoenen voor over hebben je geen illusie te maken. Ik denk dat je daarom namen als Leclerc broertje van Charles en Schumacher zoon van Ralpf in de F3 rijden . Een interessante docu gezien over Ferrari en uiteraard Niki Lauda. Jannick staat achter de Max tribune.
Ik zit op FB te koekeloeren en zie iets leuks bij mijn zus Erna voorbij komen. Een kinderpretpark Molenwaard waar in juli en augustus een Peppa opvoering is. Aangezien Sabrina wezenloos van Peppa is leek me het heel leuk om heen te gaan. Eerst uitzoeken waar het is , Groot Ammers ok . Toegangsprijzen vallen mee 15 Euro va 2 jaar. Dus Jan en ik gaan op zaterdag 28 augustus daar heen kaartjes heb ik al. Dus aan Erna geschreven dat we dara heen gaan. Krijg ik een berichtje oh leuk ga ik kijken of ik ook kan met de meiden. Krijg ik bericht we hebben kaartjes (bij de ANWB 2 Euro stuk goedkoper) en we komen allemaal. Uh met wie kom je dan? Manfred,Mandy,Derk,Carice, Claire,Mick, Ramon, Debra en Mae en ja ik kom ook mee. Even later Els komt ook mee. Ik kan wel huilen van ontroering want wat heb ik dan een gekke familie maar oh zo lief. Zo leuk voor Theresa en Sabrina, Oma´s familie. Dus Molenwaard dek je in want we komen eraan.
We zitten uiteraard weer voor spanning voor de tv waar max het hopelijk weer gaat doen. De vooruitzichten zijn goed met pole position 1. En nu na 50 rondes nog voor ligt. Geweldige race en ook Norris geweldige coureur.
Tussendoor een filmpje van Meli gekregen die staat ook bij het grote feest. https://youtu.be/rGwZ4H8SDUs
En ja de winst is ondertussen binnen .Geweldige race en goed van Max. En het Nederlandse publiek een feest.
Pas om 6 kwamen Theresa en Sabrina, ik vroeg aan Ingrid hebben ze avond eten gehad en ze zei ze wilden niets. Zitten ze boven bij mij dus ik vraag aan Theresa wil je nog wat etenb ja graag Oma. Ik vraag haar maar je wilde bij Mama niet eten? Nee Oma doe ik liever bij jou. Dus ik laat Sabrina de melkbroodjes zien en vraag jij ook eentje dan zei ze ja. Zet het op de tafel en ze peuzelt . Sabrina heeft koorts en verhoging en mag morgen thuis blijven, ook Gabi belt ze af omdat ik haar zei geef haar een dagje rust. Dan ging Sabrina probleemloos naar bed nadat ik haar Peppa hansop had aangedaan. Met het konijntje stampertje (was vroeger mijn telefoonhoesje) en het door Meli gehaakte Peppa popje . Theresa een half uurtje later . Jan de konijnen eten gegeven en weer opgesloten. Nu wachten tot Meli en Jannick weer veilig thuis zijn.


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Ik kijk er ook naar uit gezellig zo’n familie reünie 😀ze hebben er allemaal zin in wordt gezellig

Erna 2021-07-04 20:55:47

hoi lieve zus gezellig hoor dat we iedereen bij elkaar hebben. Nance deze keer niet die past op Djinga

els molenaar 2021-07-04 21:07:41

Wat gaaf!!!! Daar kun je je nu al op verheugen!!!!

Annemu 2021-07-06 22:28:03
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.