De dag weer doorgekomen

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen werd ik wakker van de wekker en een rusteloze nacht. Ik werd steeds wakker en dan rare dromen gehad maar viel wel steeds weer in slaap . Ik werd om kwart voor 7 wakker van de wekker en wilde Jan wakker maken maar die was er al uit. Dus wekker uitgezet en nog wat dommelen en om half 8 de tv aangezet tot half 9 gekeken en dan eruit. Jan was Theresa weg brengen. Het was koud en donker buiten dus ik was moeilijk te motiveren om eruit te gaan. Nadat Jan en ik beide klaar waren zijn we boodschappen gaan doen. Eerst naar de Landena waar ik goed oogst had en dan zouden we naar de Penny gaan en dan zegt Jan ineens dan gaat het niet om Theresa op te halen. En ik het is net na 10 uur. Blijkt dat hij naar Liezen wilde rijden maar ik wilde alleen naar de Penny en dat kan ook in Stainach. Dus dat zeg ik hem en dan blijft hij maar doordrammen heb je niet gezegd. Ik laat hem maar want als hij in zijn flew zit wordt het toch niets.
Dus naar de Penny en om 11 uur thuis , ik had eigenlijk nog naar de Billa die naast de Penny zit willen gaan maar als hij zo is kan ik dat maar beter laten en vanmiddag in Gröbming gaan. Dus alles uit gepakt en opgeborgen, de vaatwasser was ondertussen klaar en dan ruim ik die ook gelijk leeg en dan was het tijd voor koffie. Jan heeft dan al zijn koffie op want die kan niet even wachten. Dan is hij Theresa gaan ophalen en begin ik zo aan het eten. Restant bami en gebakken eitjes erbij dan ben ik daar ook weer mee klaar. Ik moiet dan vanmiddag nog eruit om naar de Billa en de Spar te gaan en nog medicijnen van Jan ophalen en als laatste krammen voor de nieter waarmee ik het doek in de bak vast zet. Nog een zak grond kopen die ik te weinig heb. Het is regenachtig en frisjes en we hopen dat het nog wat opklaart.
Het eten gemaakt en nog steeds geen vloeibaar margarine gekocht. Ik dacht dan pocheer ik de eieren maar dat mislukte , ik deed het ei erin en gelijk het eiwit was gelijk weg en het water was een massa eiwit nog een restant van het ei en het eigeel waren wel gepocheerd. Daar moest Jan het dan maar mee doen en zelf dacht ik dan maar geen ei.
Het leek even op te klaren maar het werd gelijk weer donker en uit het niets gigantisch veel wind , het loeide en het ging te keer dan een enorme knal en gerommel en we hoorden het daarna wel verder weg nog rommelen. We wilden inkopen gaan doen maar we hbben gewacht tot het minder erg werd. Dan naar Letmaier met de nietmachines en we zouden nu nietjes voor een er van moeten hebben. Een grote zak bloemenaarde en klaar daar. Jan liep met zijn nietjes en ik met die grote baal aarde naar de auto en dan zei ik hem volgende keer draag ik de nietjes wel. Vandaar de enorme hoeveelheid glas naar de gemeente gaan brengen. Van de gemeente naar de Spar en daar vond ik in de bakken met boeken weer een leuk boek voor Theresa maar iemand had er dozen dvd´s bij gezet en ik heb 2 Disney Dvd´s en de film water voor de olifanten die ik al heel lang wil zien. Het meeste was niet mijn genre griezel en horror.
Van de Spar naar de Billa en dan had ik alles gehad. Ik kon uiteraard de artikelen van de Billa ook bij de Spar meenemen of andersom. Maar de reclames waren zeer aantrekkelijk. De vloeibare rama 2 voor de prijs van 1 dus met 6 flessen 6 Euro gespaard en zo was het met alle verschillende dingen die ik nodig had.
Thuisgekomen alles weer opgeruimd. Het was 4 uur dus eerst aan de koffie. Het was weer mooi voor vandaag.
Nou had ik een brief met een code gekregen voor mijn nieuwe kaart , er staat op haal dit eraf en ik trek het folie eraf maar hoe ik ook op het zwart eronder keek ik zag geen nummers. Dus ik naar beneden maar Jannick was er niet dus ik vraag aan Meli ik kan geen nummer lezen. Draait ze de folie om legt het neer en zie er staat een nummer . Tja dat ik zo dom ben om op het verkeerde deel te kijken. Ondertussen kwam Jannick binnen en die keek ook gelijk op het goede deel. Dus het is geen familiekwaal ,het ligt echt aan mij.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.