Genieten, Jannick trainen en nog eens genieten

Zweden, Idrefjäll

Maandag 17 november
Om 7 uur opgestaan en lekker ontbeten, daarna alles relaxt tot dat Jannick op weg ging naar de training in het stadion, langlauftraining. Het sneeuwde vanmorgen weer licht en het was iets kouder. Ik heb opgeruimd, dat is altijd nodig als Jannick door het huis is geweest. Later op de morgen ben ik wat gaan wandelen en uiteindelijk naar het stadion gegaan , zodat ik met Jannick mee terug kon. In de middag had Jannick trainingsvrij.
De linkerachterband was alweer zacht. Jannick had in München al een keer lucht er in gedaan en later nog eens. Naar huis gereden en na het middageten naar de garage in Idre. Die man heeft de band eraf gehaald nagekeken maar kan niet vinden waarom hij leegloopt. Hij heeft hem weer opgepompt. Het kostte niets en we kunnen altijd terug komen als hij weer leeg loopt. Hij wilde ons een andere band meegeven als reserve maar het was net niet onze maat. In ieder geval service en vriendelijke mensen. Gelijk in Idre boodschappen gedaan daar hebben ze iets meer in de supermarkt. Ik eet nu weer ’s middags warm dat is prettiger voor Jannick. We hebben gelijk hout voor de openhaard meegenomen , gezellig ’s avonds. Verkopen ze bij de supermarkt in een bananendoos.


Op de terugweg kwamen we weer de kudde rendieren tegen deze keer niet op de weg maar in het bos. Daarna zijn we in de lobby even op internet gegaan om onze mail te checken. Dan naar het zwembad, dat was echt verrukkelijk, het hele zwembad voor ons tweeën. Er was ook zowel bij de heren als de dames kleedkamer een sauna. We hebben gezwommen, zijn in de whirlpool en in de sauna geweest. Het kost ongeveer 5,50 euro p.p. Er is ook een fitness centrum dus gelijk gevraagd wat dat kostte. Toen kregen we te horen dat we voor 200 kronen ongeveer 22,50 euro voor een week een abo voor zwembad en fitness konden krijgen.
Ze vroeg hoelang ik bleef en ik kreeg toen voor de hele periode voor die prijs een abo . Dat is toch super? Jannick heeft niet veel vrije tijd dus is het niet aan besteed. Maar ik kan elke dag gaan als hij gaat trainen.
Thuisgekomen lekker gegeten met Deense salami op onze boterhammen en dan de haard aangemaakt. Dat is goed vertoeven.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.