Nu 2 zieken

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen weer eens voor 7 wakker en om 7 Jan wakker gemaakt. Ik ben gaan douchen en terug mijn bed in want Fiep wilde graag knuffelen.. Dat werd lang knuffelen en om half 9 voorzichtig naar de kant van Jan geschoven en daar eruit gegaan. Je moet wat over hebben voor je knuffelkat.
Niet heel veel gedaan dan eten gemaakt en samen met Jan gegeten. Een salade, friet en schnitzel. Het smaakte mij vandaag weer eens, ik eet al langere tijd weinig en geen trek maar vandaag lukte het. Ik heb weer smoothy gemaakt van de madarijnen en banaan die ik over had en een berg bessen uit de vriezer en sinaasappel. Ik mag al die pitjes van de bessen niet zo maar het helpt wel om naar de wc te kunnen. Want ook dat gaat sinds een paar weken niet goed wat voor mij zeer ongewoon is.
Jannick belde of Jan Theresa tegemoed wil lopen zou eigenlijk Meli doen maar ze zijn beide niet lekker nu en zitten nog bij de huisarts. Ze zijn beide ingeent dus we gaan er tot nu toe vanuit dat ze geen corona hebben. Ik denk eerder de stress situatie. De groep die nu het snelste stijgt is de groep 4 tot 15 jarigen. Het kan uiteraard zijn dat die er altijd al was maar nu testen ze 2x per week en de meeste hebben nergens last van. En ik dacht rondom de 40 jarigen. Ik hoop dat ik genoeg antistoffen heb want dan krijg ik mijn Impfpass. Jan helaas niet dus die moet wachten tot hij ingeent is. Meli en Jannick krijgen ook hun Pass en kinderen hoeven dat niet. Ik ben iemand die slecht antistoffen aanmaakt dus ik ga er niet vanuit dat ik er wel genoeg heb maar hoop het wel.
Het is gek weer dan sneeuwt het dan schijnt de zon en het was net zelfs erg lekker in de zon ook al was het maar 7 graden dus heel even de deur open kon het luchten maar wel op een kiertje want de wind waaide sneeuw naar binnen. De katten konden erin en uit dus die ook weer blij.
Nu kwart voor 1 en weer helemaal dicht en het begint weer steeds harder te sneeuwen. Er was ook weer wat meer vorst vannacht zo min 5. Overdag is het zonder zon rondom 0.
Ik heb gisteren ons fotoboek van 1954 tot 1969 binnen gekregen. Zo mooi geworden en al die oude zwartwit fotos zijn helderder en groter geworden , dus zeer geslaagd. Het was al het werk meer dan waard. Dus ik was samen met Sabrina aan het kijken die kijkt graag fotos. Dus ik liet haar zien kijk Oma is hier baby en hier is Oma groter. En binnen de korste keren haalde ze mij op de fotos eruit. Ze kijkt heel graag fotos en ik vertel altijd wat erbij. Ik had de fotoboeken van Randy, Malcolm en Kirsten aan hen zelf meegegeven. Vind het nu erg jammer dat ik erg weinig heb van die jaren .
Ik heb nu Randy een mailtje gestuurd of hij zijn babyfotos kan fotograferen en dan naar mij sturen. Dan kan ik verder tot ongeveer 1977.
In de middag bracht Meli Jannick naar de advocaat zo hoefde hij niet zelf te rijden. De kinderen waren bij ons en om half 4 heeft Jan Theresa een stuk op weg gebracht naar de blokfluitles. Sabrina was met de playmobil aan het spelen maar ik dacht he wat stil en ja hoor madam was er tussen uit geknepen en had de deur open gemaakt en was al bij de trap. Daarna was ze weer zoet. Jan kwam terug en nog wat later Meli en Jannick. Ziet er niet slecht uit voor Jannick. Er komt nog een mediatorgesprek. Daar hangt het van Ingrid af welke stappen er komen. Maar ze moet met meer komen dan tot nu toe. Jannick vroeg aan Sabrina ga jemet Meli mee naar Weissenbach om te spelen? Een duidelijke positief geluid en ze vloog Meli om de nek. Dan vroeg Jannick aan Theresa ga je mee naar Weissenbach daar bordspelen doen? Ook dat was een duidelijke ja al vroeg ze wel Papa ga je dan niet mee. Jannick uitgelegd dat hij niet mee kan want hij is ziek. Dus bij Meli´s moeder, de andere familie die daar wonen en oergrootmoeder. Ze hebben heel veel familie erbij gekregen en de kinderen zijn overal zeer welkom.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.