Inkopen in Liezen, super weer

Oostenrijk, Liezen

Donnerstag 21.Juli
We waren al op toen Theresa kwam en weer ging omdat ze niet gelijk haar zin kreeg. Ze wilde een dvd aan en ik wilde even het ochtend nieuws kijken.
Later gingen Jan en ik boodschappen in Liezen doen en ik dacht vraag even of Theresa mee wil maar nee die was nog boos op me. Ook goed dan niet.
Dus heerlijk genoten van ons ritje en we gingen al snel de B320 af want er was een enorma file ergens bij Weissenbach bij Liezen. Het is fijn als je de weg weet want we zijn heerlijk achterlangs bij Aigen gegaan. In Liezen eerst naar de Obi want we hadden nog dingen nodig , reken af een 60 euro voor wat kleine dingen.
Dan nog naar de KIKA waar ik iets gezien had was even zoeken maar gevonden.
Dan naar de Lidl een grote kar vol en toen bleek het al half 1 te zijn en snel naar huis. Maar wel over Stainach waar ik nog naar de Landena moest.
Thuisgekomen kwamen net Ingrid en Theresa met de auto voorbij, ze gingen even naar de afdeling waar Ingrid normaal werkt.
Een grote loempia gebakken, Jan nog wat boterhammen erbij en een lekker kwarktoetje na . Moest even snel want Jan moet straks toch weer gaan werken wel niet zo vroeg maar ja het was al half 2 bij thuiskomst.
Maar normaal gaan we vaak op vrijdag maar dan hebben we nog minder tijd omdat Jan dan lang werkt.
De wasbak is nu aangesloten de verlengstukken waren goed. Kunnen nu dus weer handenwassen en tandenpoetsen in de badkamer. Alleen het handdoekenrekje wat ik wil nog niet gevonden. Komt tijd komt raad ik vind uiteindelijk altijd wat ik wil met een beetje geduld. De accessoires moeten allemaal nog worden opgehangen.
De ramen en de deur moeten nog geverfd worden , de wc vervangen en dan gelijk daar achter het tegelwerk in de tegelverf zetten. De lampen moeten nog worden opgehangen en dan geloof ik klaar. En dan staan er geen grote projecten meer op het programma wat onze woning aan gaat. Ik ben toch maar trots op Jan die dat helemaal in zijn eentje gedaan heeft.
Het super zonnige weer is omgeslagen bewolkt en af en toe zelfs heel erg donkere wolken. Op de terugweg hadden we zelfs een buitje. Maar nog steeds een 26 graden .
De komende dagen geven ze nog steeds warm weer op maar ook flinke buien en zon.
De donkere wolken verdwenen hier weer en het was super zonnig en warm nog een poosje in de tuin staan kijken met Ingrid hoe Theresa in haar bad ging zwemmen.
De oogst van de tomaten gaat goed maar de pepers van Jannick willen niet erg komen wel bloemen nu. De rucola is ondertussen een soort plantage. Daar kan je niet tegen op eten en het groeit harder dan onkruid.
Theresa wilde een avond boterham bij ons eten lekker met gebakken ei. Maar om 19 uur moest ze naar beneden. Opa heeft net de accessoires opgehangen en daar ik ben er erg blij mee.






Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Zeker mooi geworden en heel knap van Jan dat die dat allemaal kan.

Anja 2016-07-21 20:01:57

Badkamer ziet er prachtig uit.

Liduina 2016-07-21 20:21:13

Je mag zeker trots zijn op Jan!!!

Annemarieke 2016-07-26 20:02:03

Wat is je badkamer mooi geworden. Goed gedaan door je mannetje

yvonne maes 2016-08-28 16:56:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.