Brug???

Oostenrijk, Gröbming

Donnerstag 3.August
Heet heet en nog eens heet, gelukkig vannacht minder erg dan gisternacht toen het 22 graden bleef. We mogen van geluk spreken dat we in de bergen wonen daar is het altijd minder warm In Wenen is de nacht temperatuur al 27 graden.
Ik had groente nodig dus even met Jan naar de Billa terug gekomen liet hij mij niet eerst uitstappen maar reed door tot naast het huis. Dat schudde zo erg dat ik me heel erg bezeerd heb en krom naar boven liep en met pijnstillers na het eten mijn bed in.
Ingrid had vanmiddag familie op bezoek dus Theresa bleef beneden. Eind van de middag kwam ze toch naar boven. Ik was even naar beneden gegaan om te vragen of Ingrid iets van de brug wist want het was al 15 uur dus ze heeft Letmaier gebeld en die zei ze komen na werktijd.
Sabrina een poosje bij mij op bed kon Ingrid snel naar de apotheek. Ik kan Sabrina niet tilen dus legt Ingrid haar op bed dan kan ik met haar spelen en knuffelen
Om 19 uur nog niets te zien aan of bij de brug. Dat gaat problemen geven als ze ons laten zitten want alles is geregeld en besteld .
Ik denk dat Jannick nog aan het werk is want die maakt hele lange dagen en rijdt op de Kieper.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.