Regen,sneeuw en dan weer regen en sneeuw.

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

Vrijdag

Jannick was gisteren tegen half 8 thuis en ging gelijk slapen, een pilsje teveel gedronken.
Ontspanning moet er ook af en toe zijn. En ze hebben Waltraud moeten bellen om ze allemaal naar huis te brengen want ook Reini en de anderen hadden iets te veel gedronken. Wat een baas hebben ze toch!
Geen gezellig weer. Jannick was trainen en Stefan Schultz heeft hem met de training geholpen. Hij heeft sprinttraining gedaan en Stefan heeft video analyse gemaakt.
Jannick heeft zondag de ÖM Sprint in Obertilliach en wil het deze keer goed doen.
Stefan was met zijn Hauptschulers aan het trainen. Toen Jannick nog een klein jongetje was en hij in Ramsau was , dan trainde hij ook met Stefan mee . Fijn als je toch zo af en toe hulp hebt bij het trainen want je kan je zelf toch niet altijd goed beoordelen.
Reini belde ondertussen of hij eerder kon beginnen maar Jannick wilde zich eerst omkleden thuis want hij had zich letterlijk in het zweet gesprint en zei hem dat hij anders niets aan hem heeft de volgende week en de wedstrijd anders ook niets wordt. Gelukkig had Reini wel begrip.
Jannick kwam samen met Haje thuis die ook aan het trainen was en hij onderweg was tegen gekomen. Gezellig koffie gedronken en toen moest Haje er al weer vandoor.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.