Een heerlijke zondag

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen was ik al wakker voor de wekker.Theresa riep ook gelijk goedemorgen. Mooi op tijd de deur uit . In het dal veel mist maar net er boven scheen de zon al . Het was nog wel minus 5 graden. De bomen zien er dan prachtig uit met die bevroren rijp. Boven scheen de zon volop en het was heerlijk. Theresa ging met haar groep eerst wat oefeningen doen bij de Tellerlift en dan gingen ze naar de piste en ik heb haar pas weer gezien beneden bij de gondel waar Opa ook al stond te wachten.
Het gaat haar weer prima af .Ik had ondertussen een berichtje gekregen dat Jannick in Wenen was geland.Theresa wilde graag warme chocolademelk dus bij thuiskomst gemaakt en ook nog met slagroom. Gelijk verder gegaan met de wassen. Jan had de was van vanmorgen al in de droger gedaan den had de bedden opgemaakt. Dus een was in de machine en later in de droger en klaar was het weer. Dan met Theresa Die Schöne und das Biest gekeken , een sprookjesfilm en erg leuk. Nu zitten we Beertje Paddingzon te kijken. Die had ze nog nooit gezien , Jan en ik hebben de film in de bios gezien. Jannick is gaan slapen die heeft de hotelkamer niet zo veel gezien.. hij had de fotos uit zijn telefoon op de tv laten afspelen erg leuk en mooi. Hij had een muts in Estland gekocht met Estonia erop, een prachtige Matruska uit Tallinn en een kerstbal met Tallin van de kerstmarkt. Ook een doos met houten notenkrakers voor in de kerstboom.-Een aantal leuke magneten voor op de koelkast want ook zij zijn begonnen met verzamelen.
Een heerlijke zondag was het.
Ik heb vandaag her en der wat filmpjes erbij gezet. 1-8-12 december en vandaag

https://youtu.be/7BN2cr9ITwk
https://youtu.be/pIYwkD9qd8w
https://youtu.be/8XLifltCGrg
https://youtu.be/-K6cjomREho
https://youtu.be/1wRx_3aKViw
https://youtu.be/JQeErPZeX-k


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

altijd weer een prachtig gezicht Theresa op de skies. fijn dat Jannick ook weer thuis is hoop dat hij het met zijn maten gezellig heeft gehad ze hebben er lang genoeg voor moeten sparen

els molenaar 2019-12-15 19:42:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.