Dag 5

Nederland, Leiden

Weer rond 6 wakker en om 7 opgestaan. In de morgen niet veel gedaan maar tegen de middag zijn we naar het centrum gegaan. De auto op de Haagweg parkeerplaats gezet en met het busje mee. Naar de markt en een van de eerste dingen die ik gedaan heb was gebakken mosselen en gebakken garnalen eten. Lekker met ravigottesaus. Jan wilde niets dus een rondje markt en helaas was het niet veel vandaag. Maar ik vond wel een stofkraam waar ik lapjes gekocht heb. Dan wat rondgekeken en naar de haarlemmerstraat , Jan kon bij de Hema wat eten. Tomatensoep en een saucijsenbroodje was zijn keus. Het was zwaar bewolkt maar droog en niet echt koud. Dan zijn we terug gaan lopen naar onze auto.
Nu ondertussen weer terug en verder met dommelen en niets doen.

In de avond hebben we in de jacuzzi met Erna en Manfred gezeten . Heerlijk en je merkt niet eens als het een beetje regent. Het heeft wel wat in het donker dan is de verlichting leuk.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.