Heen en weer dag

Oostenrijk, Gröbming

Gisteren had ik een heen en weerdag. Op tijd opgestaan dan naar beneden om te kijken of Jannick nog hulp nodig had, Jannick bracht Theresa met al haar skispullen naar school. Jan bracht Sabrina naar de Kiga. Dan ondertussen zelf ontbijten douchen aankleden. Ik naar de huisarts gewandeld. Alles doorgesproken en ze probeerde met de arts te bellen. Dat lukte niet. Maar ze zou terug gebeld worden. Ik weer naar huis gewandeld. Een soepje gemaakt want de kinderen moeten wat eten en ik had een afspraak bij de PSN om half 1. Theresa zou om half 1 terug van het skien zijn maar ik kwam voorbij de school en de bus kwam al aan. Dus Jan gebeld en gezegd Theresa kan al gehaald worden. Ja zegt hij dat weet ik. Dan zeg ik hem je weet het niet want ze kan nu opgehaald worden. Dus dan zou hij komen. Ik door naar mijn afspraak. Jan heeft Sabrina ook gehaald. Ze een kop soep gegeven met een broodje. Onderweg naar huis belde Maria de moeder van Matthias. Ik haar gezegd dat ik haar terug zou bellen dus even Jannicj gebeld. Het was geen probleem. Dus Maria gebeld dat wij Theresa zouden brengen. Dan Jan gebeld of hij alvast de kinderen aan zou kleden en dan wachten want ik zou zo thuis zijn. Dat lukte ze waren zelfs al in de auto. Dan Theresa naar Mitterberg gebracht. Dan werd ik door de huisarts gebeld en die zei je moet de medicijnen dan maar weer terug wisselen. Want ze staat erop dat Jan dat slikt. Ik heb er over nagedacht en het is niet gebaseerd op de bloedonderzoeken. Vraag 1 die bij mij opkomt zijn er aanwijsbare dingen als je de bloedonderzoek van nu met die van een half jaar terug vergelijkt. Het medicijn wat hij af moet zetten is voor de lieve vrede in huis en om Jan zijn agressie te beperken. Is dat dan niet belangrijk? Heeft de arts de CT beoordeeld en wat is de uitkomst? Wat te doen met de bloedingen die Jan krijgt bij een iel klein wondje want hij bloedt dan werkelijk erg. Hij heeft ernstig ijzer te kort ondanks de ijzertabletten. Veel vragen waar ik geen antwoord op heb gekregen.
Dit keer is Jannick een afspraak vergeten bij de Jugendschutz , hij heeft gebeld dat hij te laat uit zijn werk was en verontschuldigd. Dat was hij ook want ze hebben het druk. Maar dan zegt ze weet mevrouw Molenaar dat ook? nee zegt Jannick dan blijkt dat Ingrid die de afspraak gemaakt heeft er ook niet was.
Jannick kan haar steeds niet bereiken en ze reageerd ook niet op de telefoontjes of berichtjes. Jannick ging pakketjes afhalen hij had er 3 een brood en banket, een groente en fruit en een verrassingspakket. Ze waren alle 3 de moeite waard. Ondertussen was Theresa thuisgebracht en had ik Sabrina al in bed.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.