Verhuisbericht

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

31 juli 2009 | Door: Jannick
Ik heb de afgelopen weken niet zo heel veel kunnen doen. Ik moest eerst naar de kaakchirurg om aan een kant boven en onder mijn verstandkiezen eruit te laten halen en na 4 weken nadat ik net weer beter was de andere kant boven en onder laten doen. Ik heb dus 2x antibiotica moeten gebruiken en geloof me ook de nodige pijnstillers.
Afgelopen week zijn de laatste hechtingen eruit gegaan en ik kan nu eindelijk weer op laag niveau beginnen met trainen. Echt bukken of zo gaat nog niet en het lukt ook nog niet helemaal om geen pijnstillers te gebruiken.

Ik heb de tijd benut met schoolzaken, ik heb wat les gegeven in biatlon en nordic walking.Ik heb achter de bar gestaan en in mijn huis alles afgebroken omdat ik een ander bed had gekocht.
Daardoor had ik aan mijn verhuurder gevraagd of ik mijn wanden met transparante witte beits mocht doen want alles is donker en ik zit al in een kelder. Maar nee ik mag er niets aan doen ook niet aan de lelijke betonranden die in mijn woonkamer zitten en rond mijn raam.
Ik wilde er altijd al weg maar een andere woning is in Ramsau erg moeilijk. Maar nu zijn er weer woningen opgeleverd en kwam er een appartement vlak bij mijn ouders vrij. Boven de pizeria op Kulm.
Ik was de eerste en het was hetzelfde appartement waar ik voor ik naar het andere ging ook al was wezen kijken en die ik toen al wilde alleen was het toen al weg. nu moest ik ook gelijk ja zeggen (lees mijn moeder) want ik was eerste gegadigde maar moest dan wel vanaf 1 augustus huren en ik heb een opzeg termijn van 3 maanden voor mijn andere appartement. Mijn moeder vond het goed en ik ben woensdag al naar de Rechtsanwalt geweest en kreeg gelijk de sleutels mee. Ik heb mijn nieuwe bed er gelijk in gezet want die hadden we net van de week opgehaald.
Ik heb nu een hele grote slaapkamer waar ik een scheiding met boekenkasten inmaak , zodat ik een slaap en een studeerkamer heb.
Een grote woon/keukenkamer, 2 tussenruimen, badkamer met bad. Omdat ik de toegang tot de vliering van het huis in mijn badkamer heb kan ik daar ook spullen opzetten.
Een overdekt balkon waar je dus ook een zitje kan maken.
Omdat ik er gelijk van de eigenaar inmocht zijn we al dagen bezig met spullen slepen. Ik kan slapen want een bed en een grote kledingkast en mijn kleding is er al.

Mijn nieuwe adres::::::::

Leiten 99
8972 Ramsau am Dachstein

Het adres is net zo stom als bij mijn ouders die wonen op Ramsau 5 en dat was vroeger Kulm 5, in de volksmond blijft iedereen Kulm gebruiken en officieel wordt Ramsau gebruikt. Ik woon nu op Leiten en dat was ook Kulm en dus hetzelfde verhaal allemaal heel verwarrend.

Ik heb al kennisgemaakt met buren, dat is al heel wat want bij Karlswirt weet je nooit wie er wonen.
Ik kan uit mijn slaapkamerraam op het supergrote balkon van mijn Moldavische buren komen, en die hebben me ook gezegd dat ik een stoel daar kan neerzetten zodat ik ook daar in de zon kan zitten en kan genieten van het uitzicht. Een buurman van een verdieping lager was ook al langs geweest en had aangeboden als ik iets nodig had dat ik kan aankomen dus het is hier al een stuk gezelliger.
Jannick

Vrijdag
Vanavond kwamen Peter ,Astrid en de meiden langs, dat is uiteraard heel gezellig. De hele week alleen maar druk met gasten en de verhuizing van Jannick gehad.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Hallo Janick, Wat een mooi appartement heb je nu. Moeten we toch maar weer eens persoonlijk komen bewonderen! Groetjes, Diane

molenaar.ruesink 2017-09-18 21:03:39

2 augustus 2009 20:59 | Door: Cherique Heey Jannick Mooi appartement heb je zeg! geniet er maar van! xx Cherique

molenaar.ruesink 2017-09-18 21:03:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.