Allemaal kijken vanavond dubbelaflevering

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein

26 november 2009 | Door: Jannick

Afgelopen dagen zeer mooi weer , warm en zonnig en alles groen.
daarom steeds de gletsjer opgegaan om te trainen. Gisteren nog gaan mountainbiken en verder wat lopen.
Heel mischien komt er toch wat sneeuw in de komende dagen maar het blijft de vraag waar en hoeveel.
Er wordt gezegd tot op 1000 meter en dat zou voor Ramsau ideaal zijn.
Maar voorlopig kan je buiten in de zon zitten en geloof me dan is het warm.

Vanavond wordt er een dubbel aflevering uitgezonden van de Bergwacht waar ik ook in gespeeld heb. Dus hardstikke spannend of ik er in voor kom.Het begint 20.15 op ORF en ZDF en duurt tot 21.45.
Ik heb mijn schoolfoto,s gekregen en mijn moeder vind mij op iemand lijken, de hint is heeft iets met een grote hond te maken. Ik raadde het in een keer . Het is de foto die bij dit stukje staat. En ze moeten me wel echt hebben want mijn vader had een foldertje meegenomen en dat vond hij ook wel iets voor mij.Staat ook hierbij.

Ik heb al mijn eerste diensten als eerste Sani erop zitten. Dat is toch anders dan alleen maar de leerling te zijn.Ook mijn eerste katastrofe oproep al gehad maar ik was niet in de buurt.Was ook niet zo,n fijne oproep want een 19 jarige jongen had zich te pletter gereden op een taxibus. Zijn bijrijder zwaar gewond en ook de taxichauffeur was zwaar gewond en zijn 2 inzittenden gewond. Er moesten verschillende teams uitrukken. Dus werden er mensen thuis uit bed gebeld.
Dat is weer een kruis aan de weg erbij maar of het helpt??
Deze jongen heeft zeggen ze, 190km per uur gereden.Daardoor uit de bocht gevlogen en op de andere weghelft terecht gekomen frontaal op de taxibus.

Morgen denk ik weer op de gletsjer trainen.

Zaterdagavond heb ik dienst als er Krampuslauf in Schladming is. Kan wel heel laat worden want zolang de Krampussen op de straat zijn moeten we aanwezig blijven. Veel volk en veel alcohol.

En ik heb dienst op de Planai ski opening volgende week. Helemaal te gek want het is een concert met David Guatta en daar ben ik fan van.
Dat zijn de leukste diensten.
De 40.000 kaarten zijn al uitverkocht.Het hangt erg van het weer af of je dan veel te doen krijgt. Als het koud is meer en ook weer het alcohol gebruik. Wordt ook weer laat voordat al die mensen weer Schladming uit zijn. Jannick

Donderdag
Vandaag wordt de Bergwacht uitgezonden en het worden 2 afleveringen achter elkaar dus van 20.15 tot 21 uur het eerste deel en dan daarna tot 21.45 het 2e deel. Orf 2 en ZDF.

Super mooi weer en Jannick is gaan trainen op de Dachstein. Vannacht is het wel koud geweest met vorst. Er komt misschien toch wat sneeuw aan maar of het laag gaat komen en de hoeveelheid is en ????? Nog anderhalve week en dan is de langlaufopening in Ramsau. Het is nu groen. Ook waar Jannick wedstrijd heeft is nog groen.

Jan is weer werken , hij had pas een leuk foldertje meegenomen van zijn werkplaats. Hij vond het wel wat voor Jannick. Ook die zet ik als foto hierbij.
Vanmorgen hadden we eerst boodschappen gedaan. Het is elke keer weer een probleem om wat te eten te bedenken. Gisteren de variatie hutspot met salami gegeten. Dat was best lekker.
Gewoon hutspot koken en daar de gesneden salami doorheen roeren.
Vandaag worden het maar pitabroodjes met salade en kebab.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

26 november 2009 18:50 | Door: Bianca Heeee!!! David Guetta, WOW echt vet!! Dat zijn de leuke dingen. Ik ga vanavond kijken hoor of ik je zie! Hier stormt t en regent t alleen maar en iedereen loopt te snotteren. Dikke kusss

molenaar.ruesink 2017-09-18 21:36:24

26 november 2009 18:51 | Door: Bianca Maar op wie lijk je dan hahahaha?!?

molenaar.ruesink 2017-09-18 21:36:38

26 november 2009 19:00 | Door: Randy Ik heb op mijn HD recorder de beide "Bergwacht" ingesteld dus ik neem ze ff op... Ben benieuwd hihihi

molenaar.ruesink 2017-09-18 21:36:52

26 november 2009 23:48 | Door: Cherique heey leuk heb het gezien! xxx

molenaar.ruesink 2017-09-18 21:37:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.