Het is weer eens zo´n dag.

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen rondom 7 wakker en wat ontbijttv gaan kijken. Ergens pas rond half 9 opgestaan.
Dan kijken of ik mijn telefoon aan krijg want die is om de een of andere duistere reden uitgegaan. Dan zie ik dat Jannick al gebeld had en allerlei berichtjes dus eerst Jannick gebeld en die vroeg me heb je mijn Appje gelezen nou nee dus. Verteld hij mij dat hij zaterdag de vrienden van Amstelive gaat kijken en dat ik ook gratis ticket voor online kan bestellen. Dat ben ik dus gelijk gaan doen en ja ook wij kunnen zaterdag kijken. Een super actie en ik verheug me al helemaal erop- Dat is een leuk begin van de dag. Nu eerst een kop koffie.
Els en Nance hebben een nieuwe hond, met Karel ging het dus absoluut niet. Een hele lieve hond voor hen maar o wee voor andere honden en ze schijnen iets gehad te hebben waardoor ze toch de beslissing hebben moeten nemen om hem terug naar het asiel te doen. Nu hebben ze Djingo een Portugese berghond of wel een Gado Transmontana. Ik hoop voor hen dat ze nu gelukkig kunnen worden met Djinga want het zal toch niet meegevallen zijn om weer afstand van Karel te doen.
Danuta heeft ook eindelijk weer hondjes en een prachtige kat een main coon. De kat uit een asiel en de hondjes komen ook eregns vandaan maar die zijn gehandicapt en krijgen beide een rolli zodat ze kunnen lopen. Ze moets het afgelopen jaar van al haar honden afscheid nemen .
Wij hebben gelukkig onze 2 doerakken nog.
Vanmorgen de tijd gebruikt om de fotos van het afgelopen jaar gesorteerd op te bergen op de externe. En de maandmappen voor het nieuwe jaar gemaakt zodat ik alles per maand kan opslaan. Maar nu eerst mijn 2- bakkie koffie.
Middageten had ik niet veel werk aan Currywurst met friet. Jan eet dan vanavond nog een restantje maccaroni van gisteren. Na het middageten kwam Ingrid Sabrina brengen en zij ging met Theresa mee skien met de vereniging. Het was veel minder koud dan voorgaande dagen .
Ik was begonnen aan de voorraadkast , ik heb die helemaal leeggemaakt schoongemaakt en mand voor mand gevuld en dat in een Exelbestand ingedragen. Dus ik kan nu moeiteloos terug vinden waar en of ik iets in huis heb. Maar om half 3 eerst samen met Jan en Sabrina met de auto naar de gemeentedepot met 2 grote tassen met glas, een bak batterijen, klein elektrische dingen , nog wat klein oud ijzer en 3 emmers met olie. Ze hadden gelukkig ook weer nieuwe emmers om mee te nemen. Dan naar de Spar Jan bleef met Sabrina in de auto wachten. Was ik klaar en betaald zie ik dat mijn grote zak met kattenbaksteentjes leeg liep. Dat was wat op te ruimen voor de kassadame. Ik mocht een nieuwe zak halen dus ik had geen probleem.
Dan weer naar huis en de auto uitgeladen en alles boven gebracht.
Dan ben ik verder gegaan met de voorraadkast en ik was net klaar toen Jannick mij belde. Nadat uik hem gesproken had was ik nogal van streek en liet ik mijn koffie uit mijn handen vallen dus weer wat op te ruimen. Dan kwam Ingrid thuis met Theresa dus nog aan de koffie en zie ik liet alweer mijn koffie vallen. Wel weet ik nu waar mijn onrust vandaan kwam. Uit alles komt ook altijd iets goeds voort dus daar hopen we maar op. Het is maar uit welk perspectief je iets bekijkt en daarom is erover praten al een verlichting en daarom belde Jannick ook. Hij zei met jou kan ik altijd over alles praten .
Nu al 6 uur geweest en het is genoeg voor vandaag geweest.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

hoi zus met Djinga gaat het lukken hoor een schat van een hond zowel binnen als buiten en ook prima met andere honden

els molenaar 2021-01-12 18:21:18

Ook ik ga zaterdag Vrienden van Amstel kijken. Heb er zin in! Sterkte! 😘

Annemarieke 2021-01-12 21:54:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.