Stoelen kijken

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen werd ik niet al te vroeg wakker heerlijk een beetje tv kijken en dommelen. Dan kwamen Jannick en Theresa. Jannick voor de koffie , Theresa voor de aardbeien.
Dan moest ik echt even douchen en aankleden en daarna was iedereen weer verdwenen.
Ik heb gisteren nog met Jannick gesproken over wat raadzaam is. Jan voelt zich goed , heeft geen pijn, zijn gewicht is laag maar blijft stabiel, zijn bloedwaarden zijn op ijzer en D gebrek na goed. Hij is bijna 72 . De Coloscopie en Gastrocopie zijn voor hem hoogst risico. Toch willen de artsen dit doen. Mijn vraag wat is de meerwaarde om te weten of hij darmkanker heeft? Wat als het niet goed uitpakt en hij bloedingen krijgt? En zo nog enige vragen. Jannick weet het niet en ik ook niet. Dus we maken een afspraak in Schwarzach en spreken daar over deze vragen en beslissen dan wat hij wil. En ik wil met onze huisarts over dezelfde vragen spreken.
Oud worden willen we beide graag maar we hebben beide wel bedenkingen over hoe we dat willen worden.
Vanmiddag met Jan samen naar Liezen om stoelen te kijken. Er is overal uitverkoop en ik had bv een stoel gezien bij de Möbelix kon je via internet bestellen maar ik wil graag eerst zien wat is het voor stof en hoe zit de stoel. Bij Möbelix aangekomen vielen we met ons neus in de boter want er was Grillhuhn dus in de rij en 2 halve meegenomen die eten we dan morgen .
Dan bij Möbelix wel wat gezien en zat ook best goed maar ik wil stof en geen kunstleer of zo iets omdat ik bang ben dat de katten die ook ruineren. De stoel waar ik eigenlijk voor ging had de verkoopster geen idee van dus ik op mijn telefoon gezocht en laten zien nou nee kan je alleen via internet kopen. Nou dan maar niet. Dan naar de XXLLutz maar daar lagen we bijna op ons rug van de prijzen tot 4000 euro voor een stoel. Ergens weggestopt een paar stoelen die goedkoper waren maar het was het toch niet. Dan naar de Kika en ik kwam langs de Hartlauer en wilde een afspraak bij Markus maken maar hij zei loop gelijk even mee. Hij was boos op mij omdat ik niet eerder ben gekomen Ik was wel bij een collega van hem afgelopen november maar die dame was niet mijn idee. Ik had gezegd dat ik een afspraak bij Markus wilde maar ze had het bij haar zelf gezet. Doordat ik afgevallen ben past mijn oorstukje links niet goed meer en er moeten nieuwe gemaakt worden. Maar eerst moet mijn oor een beetje heilen want ik heb weer last van eczeem en hij is bang dat het daardoor wat gezwollen is dan zou het weer niet goed passen dus nu 2 weken smeren en dan terug. Dan door naar de Kika maar ook niks. Ondertussen vielen we om want we hadden nog geen middageten gedaan en dan maar een Kebab gaan eten in de Eli. Daarna waren we het zat en zijn we naar huis gegaan en de Bettenlager komt wel een keer. Ondertussen toch een paar uur zoet geweest. Ik denk dat ik ook nog een keer bij Ikea ga kijken maar dan moeten we naar Salzburg of Haid.
Andrea belde dat ze toch nog niet weet voor morgen omdat de gasten willen blijven, haar gelijk gezegd dat ik maandag niet kan. Want ook Annemarieke is weer in het land en we gaan samen met haar vriendin Wanda richting Liezen. Ik moet op tijd terug zijn want vanaf 15 uur heb ik een kussen/dekbed demo dat had Ingrid een jaar geleden en toen waren we op het laatste moment allemaal niet daar en zat Ingrid alleen. Jan lag in het ziekenhuis en ik had daardoor ook wat. Maar helaas voor die meneer hebben bij mij ook allen afgezegd en zijn we met zijn drieen Ingrid , Jan en Ik. Niks aan te doen. We houden er in ieder geval een gratis kussen aan over en Ingrid is daar tevreden mee want die had er vorig jaar al eentje. Het is nog steeds seizoen hier, de meeste moeten werken of hebben wat anders.




Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.