Zoals verwacht weer sneeuwval en storm

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen wakker rond 8 en lekker blijven liggen en wat tv kijken. Dan de oven aangezet voor de broodjes en onder de douche ondertussen wel al half 10.
terwijl ik onder de douche stond hoorde ik de kinders en Ingrid die zei we moeten nog even wachten en ik nou je weet de weg van mij hoef je niet weg. Dus aangekleed en koffie gemaakt , de broodjes waren ook klaar en Theresa zegt Oma??? wat ruikt het hier lekker en ik vertel dat ik broodjes heb gebakken. Dan zegt ze oh maar mijn buikje heeft ook weer honger en dat waar Ingrid bij staat. Dus gevraagd wat ze erop wilde en ja ze wilde wel worst. Dus ik tegen Theresa wel erg dat je bij je moeder niks te eten krijgt en Ingrid grijnzen want ze hadden al lang ontbeten maar ja als je om 6 eruit bent is het alweer lang geleden.
De bedden afgehaald, de wasmachine aan en nu ook al in de droger. Geen weer om gezellig naar buiten te gaan . Opnieuw sneeuwval en storm zoals voorspeld. Later nog wat gegeten broodje Frankfurter.
In de middag liet de sneeuwval na maar de wind bleef. Met 4 graden plus niet heel koud.
De Riesentorlauf kijken en Hirscher was weer onmenselijk goed.
Op de Rennbahn zijn vandaag paardensleerennen maar geen zin om eruit te gaan. Jannick is vandaag Eisstockschiessen in Mitterberg . Nu snowboard slopestyle kijken vanaf de Kreisberg best spectaculair en onderhoudend. Omdat we niet heel veel trek hadden een Fladenbrot gebakken en wat kaasjes voor Jan erbij en een gerookte makreel voor mij schoongemaakt.
We hebben wat gegeten toen kwam Theresa vragen of ik beneden kwam om Doolhof te spelen. Dus met Ingrid en Theresa Doolhof gespeeld uiteraard verloor Oma. Theresa is best gehaaid erin en ziet wegen die ik niet zie. (ouderdom) Tegen 7 waren we klaar en ben ik weer naar boven gegaan. Wat tv kijken of wel luisteren . Jannick is Taxirijden.
Ik kreeg net telefoon van Suzanne de moeder van de 2 jongetjes die komende week zouden komen. Hun Papa heeft een week vrij dus komen ze niet maar ze betaald het wel. Prima ik heb toch al een drukke week.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.