Nog mooi en warm de week begonnen

Oostenrijk, Gröbming

Ik was om half 7 wakker nog een keer omgedraaid en dan een rondje tv en eruit. Ik ben vrij vroeg naar de sportschool gegaan maar het was toch al druk. Een rondje gedaan en weer terug gegaan. Ik was om 10 uur weer thuis en het was ondertussen erg mooi weer geworden. Thuis eerst een kop koffie en dan douchen en omkleden.
Het gevecht met de GIS aangegaan. Voor energie toeslag had ik de papieren opgestuurd. Dan kon ik nooit omdat het verdrag op Jannick loopt maar nu hebben ze het veranderd en kan ik alsnog aanvragen. Ik heb een eigen meter . Het papier van Jannick erbij gedaan en dan komt het terug met de vermerking dat Jannick niet zijn vaste woonsitz in Oostenrijk heeft. UHHHH ja huuuuu . Dus nu met Meldezettel van Jannick terug gestuurd. Kon zowaar over internet. Ze hebben altijd wat bij de GIS. Hoe vaak ik al niet of Jannick problemen met de Gis had . Zelfs een keer een advocaat in moeten schakelen en dat was juist.
Dan middageten gemaakt en een grote pan courgettesoep gemaakt . Jan mag graag een kopje soep eten.
Jan is zijn winterbanden aan het leggen daar is het nu goed weer voor.
Ik vind dat ik de week goed begonnen ben. Ik voel me na een paar dagen snotteren weer fit.
Het werd rond de 20 graden maar vandaag tot de eerste plantenbak leeggehaald. Mijn grote agave en enorme vetplant een beschermder plekje gegeven . Als er grote vorst komt moeten die naar binnen maar ze kunnen wel wat hebben. Dan zag ik dat een deel van de netomheining losgeraakt is door de storm. Dus opnieuw vast gemaakt. De bakken staan nog enorm in bloei met veel herfstbloemen dus die laat ik nog wat staan.
Ik heb Christine voor morgen afgezegd. Het is herfstvakantie en dan zijn haar jongens ook thuis en het is altijd lastig omdat dan ik niet mijn gang kan gaan.
Mijn avond is begonnen kacheltje aan en kaarsje aan.



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.