Jan opgenomen in het ziekenhuis Schladming

Oostenrijk, Gröbming

Dienstag 7.Februar
Een hele slechte nacht niet omdat ik benauwd was of niet kon slapen maar door Jan.
Hij maakte gisteravond al een totaal afwezige indruk en ik had al een keer gedacht dat het rond zijn mond blauw was. Rob was er gisteravond en die vroeg aan mij heeft Jan iets aan zijn hart? Vannacht was hij totaal van de wereld en heel erg benauwd dus ik geen oog dicht gedaan. Ik dacht eerst nog zal ik Jannick wakker maken maar omdat hij vanmorgen toch naar de huisarts moest dacht ik dan wacht ik maar.
Ik had eerst een afspraak en het probleem van Jan voorgelegd , uitgelegd dat Jan nooit pijn heeft dus een hele hoge grens, dat Jan autistische trekken heeft dus je er niets uitkrijgt. Maar dat ik heb geconstateerd dat hij echt hevig ziek is. Daarna ging Jan naar binnen en hij moest een longfoto in Liezen gaan maken. Dus ik uitgelegd dat hij niet kan rijden dus hoe komt hij in Liezen. Volgens hen heeft Schladming geen longarts en mag hij daarom ook geen foto in Schladming maken. Nou hebben we hele slecht ervaringen in het centrum in Liezen omdat die arts daar gewoon niets kan beoordelen. En ze zei dan neemt hij maar een taxi ??? of gaat hij met het openbaar vervoer. Dan is hij een hele dag onderweg en hij haalt de trap thuis niet eens. Net even gekeken met openbaar vervoer geven ze 1.34 op het lukt niet eens om thuis van de ene kant naar de andere kant te komen. Maar goed thuis gekomen overlegd met Ingrid en die is in de auto gestapt en naar de huisarts gereden. Die was geloof ik zeer angefressen dat Ingrid verhaal kwam halen en toen zei ze maar hij wil helemaal niets. Maar Ingrid had een verwijzing voor Liezen voor de foto en een papier dat als het niet ging hij naar het ziekenhuis kon gaan. Ingrid jannick gebeld om te vragen of hij van zijn werk weg kon om met zijn vader naar Liezen te gaan . Even later was hij al thuis. Weer overleg met zijn drieen en dan naar boven naar Jan die voor dood in bed lag. Gevraagd aan hem of hij tegen de arts heeft gezegd dat hij niets wil maar hij zegt dat hij alleen heeft gezegd dat hij niet kan rijden. Jannick zijn pols genomen en die was heel hoog terwijl hij in bed ligt en Jannick zei ik ga hen niet rijden. Ik heb niets bij me als er iets gebeurd. Dus die is de noodartsdienst gaan bellen voor een ambulance en niks naar Liezen maar naar Schladming naar het ziekenhuis. Dus Jannick vraagt aan mij kan je pa zich laten klaarmaken voor transport dus ik naar boven. Staat hij op valt hij om. Dus de Sänitater weer naar beneden om de draagstoel te halen want zelf lopen en de trappen af maar even niet. Theresa moest zo erg huilen toen Opa weg gehaald werd. Maar daar had ik ook last van aan de ene kant opluchting dat ik de verantwoordelijkheid niet meer draag aan de andere kant boos dat Jan zo onverantwoordelijk is dat hij overal mee blijft doorlopen dat hij stronteigenwijs is dat als hij koorts heeft en het tig graden vriest hij met blote bast gewoon naar buiten stapt en o wee als je er iets van zegt. Nu eet hij al een poos niet meer , drinken doet hij altijd al veel te weinig dus nu nog minder. Koorts heeft hij niet maar ziek is hij. Vooral benauwd en zeer kortademig. Net belde Jannick of ik wist wat Jan aan medicijnen gebruikt en daarna nog een keer want Jan is daar nu niet duidelijk in en heeft niets meegenomen. Verder even afwachten wat er mis is met hem.

Jan is opgenomen in het ziekenhuis zijn ontstekingswaarden in het bloed zijn te hoog en hij gaat aan de antibiotica. Ingrid is nu Jannick ophalen en Theresa is bij mij en Sabrina slaapt. Nu verder afwachten.

Zag dat Malcolm weer in the picture stond. De 3e van links.

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Hoop dat Jan weer snel op de been is. Sterkte toegewenst.

Danielle 2017-02-07 16:10:49

Heel veel beterschap voor een eigenwijze man ! Jij heel veel sterkte. X

Anja 2017-02-07 16:35:56

Pfff wat een toestand. Heel veel sterkte en beterschap voor Jan

Yvonne maes 2017-02-07 18:22:02

Zussie heel veel sterkte aan Jan en natuurlijk voor jou laten we hopen dat alles weer de goede kant opgaat kusjes aan jullie allemaal

Els molenaar 2017-02-07 19:33:10

Sterkte voor jullie allemaal. Denk aan je

marjanne 2017-02-07 20:29:10

Jeemig!!! Wat moeten jullie geschrokken zijn!!! Hoop dat hij snel weer opknapt! In gedachten bij jullie!!! XXX

Annemarieke 2017-02-07 21:21:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.