Lentekriebels

Oostenrijk, Kleinsölk

Jaja Annemarieke er staat je nog wat te wachten met het verhuizen en laaaaaannnnnnngg daarna. Vandaar gewoon even bezig met andere dingen. Het duurt even voor alles weer naar je zin staat en dingen waarvan je eerst dacht dat kan zo wel moet later toch anders.
Met Pasen voor de deur kwam ik tot de ontdekking dat ik ook al mijn paasspulletjes niet kan vinden. Dus dan toch maar weer dozen leegmaken en uitzoeken. We hebben nu ook een Möbelmax in Liezen gekregen en daar kan je handige hebbedingetjes kopen voor in huis. Zo heb ik nu een föhnhouder in de badkamer metjes naast het stopcontact. Kost gewoon allemaal tijd.
Het super mooie weer krijg ik ook schoonmaakwoede en heb ik de lente in mijn kop. Jan heeft dus ook weer gelijk van alles te doen. Want die mag alles ophangen enz.
Heb net in de rommelkamer de kasten uitgemest, alles netjes opgeruimd en uitgezocht. Want ales wat we even kwijt moesten verdween erin. Met het gevolg dat de dozen met troep nu ook in die kamer opgestapeld stonden. Alles zit nu in de kasten, netjes in bakken of manden . Ik heb zelfs nog ruimte over nu. Maar in de garage staat nog genoeg.
Ondertussen luister ik naar de muziek van Andreas Cabalier, die zingt over de streek waar we wonen en ik vind het heerlijk om er naar te luisteren. Jannick had de cd van Franzi meegenomen en zei echt wat voor jou. Dat was dus midden in de roos .

AUF DER ALM
Wann i aufi schau auf die höh
wia die sun da obm scheint
ja dann huats ma weh wei i was wia schee
da oimabodn bliaht
obm auf da alm do muaß i sein do fühl i mi unendlich frei
do schau i eini in mei wundascheanes land
do loss i olles hinta mir mei liabe alm do obm bei dir
hoch obm auf da höh huidlee
du mei oim es ziagt mi aufi
aufi zu dir do muaß i sein
und mei herz fangt an zum schlogn
wenn´s di von da weitn aus scho siag
Prachtig toch??

Dinsdag
Zo vandaag weer 1 gehaald en 1 gezakt dus dat is toch weer 50% binnen. Het stomme is dat ik schriftelijk van Italiaans gehaald heb maar het zwart werd bij mijn mondeling en het gewoon niet meer ging.
Dan weer werken. Morgen heb ik geschiedenis aangevraagd want daarvoor moet je een afspraak maken en morgen heb ik geen tentamen staan dus ik moet me om 7.30 melden. Daarna ga ik weer werken. het kost je toch steeds een hele morgen daar er tijd zit tussen de schriftelijke en de mondelinge tentamens. En dan moet je ook nog wachten als je bij het mondeling niet de eerste bent.Dus werken doe ik nu `s middags voor Reini.
Ik geloof nog 6 vakken dus 12 tentamens te gaan de komende weken.

Ik heb een paar honderd foto,s van Zuoz Engadinreis van Vasasport bij het stukje Engadin gezet. Het zijn nog niet eens al de foto``s en ik wil heel graag foto `s hebben van de iglo waar ik in geslapen heb.Dus wie heeft die voor mij???????????????????????
Jannick



Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.