Regen

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen om 7 uur wakker en een half uurtje wakker worden, Fiep wilde even bij mij liggen. Felicia heeft de hele nacht bij mij geslapen. Ze lag eigenlijk altijd bij Jan
Na alle ochtend dingen op weg naar Christine. Nog even koffie met haar gedronken. Dan kwam Jan mij ophalen. Het regende behoorlijk.
Thuisgekomen middageten maken en met Jan samen gegeten. Dan is het alweer 13 uur. Er komt een waterig zonnetje achter de bewolking vandaan terwijl het wel gewoon regent.
De collega van Jannick ,die op straat is gezet brengt het weekend bij Jannick en Meli door. Theresa vindt het niet erg om het weekend bij Sabrina op de kamer te slapen. De collega woonde 17 jaar samen en toen hij zijn portemonnee ging ophalen omdat hij die vergeten was, was zijn navolger al ingetrokken. Al zijn zaken staan er nog en zonder woonruimte kan hij het ook niet ophalen. Hij is veel onderweg met zijn vrachtwagen daar slaapt hij dan ook in. Maar af en toe moet je toch op rust en dan kan hij nergens heen. Hij probeert woonruimte rondom Knittelfeld te krijgen. Daar is het veel goedkoper en hij heeft niet veel nodig omdat hij het grootste deel met de vrachtwagen onderweg is. Hier is het veel te duur. Ik had gepland om met elkaar op zaterdag te eten dus we hebben nog een gast extra. Dan zijn we dus met 9.
Jannick zei zelf ik had ook het geluk dat er iemand voor mij was.
Om half 2 belde jannick of wij hem weg konden brengen en ja dat kwam goed uit want ik wilde in Stainach inkopen doen. Dus hem afgezet bij IPC en wij doorgereden.
Hij was gisteren zo trots had voor het eerst zelf lading gekocht . Hij zit maandag , woensdag en vrijdag eerst op kantoor en de rest van de dagen en na kantoor rijdt hij zelf ook. Hij zorgt voor alle vrachtwagens dat ze up to date zijn, en dat reilt en zeilt allemaal goed. Nu dus voor het eerst lading gekocht. Zo zijn er steeds nieuwe functies die hij doet. Hij leert het bedrijf zo door en door. Eind van dit jaar moeten er 15 chauffeurs en 10 nieuwe vrachtwagens bij zijn. Ze groeien hard.
Wij waren in Stainach eerst naar de Landena en daarna naar de Penny. Dan weer terug.
Het regent en regent maar het is niet koud. Op de bergen valt sneeuw maar wel hoog.
Vanaf nu een kop koffie en Netflix.

Woensdag 13 Maart
Vanmorgen wel om 7 wakker maar nog erg moe dus nog wat blijven liggen dan toch opgetsaan en douchen en aankleden . Verder wat ik zo al doe. Dan was het tijd om naar mijn afspraak te gaan. Ik had Jannick even gesproken en voor hem eerst naar Scalari dat is de dierwinkel . De aanbetaling gedaan voor zijn nieuwe terrarium. Want hij zei me ik wil een aanbetaling doen want dan weet ik zeker dat hij het niet verkoopt. Dat ding kost normaal 1000 to 1200 Euro en zij kopen het voor 350 Euro. Het was voor iemand gemaakt die het dan niet genomen had en de winkel wilde het wel uitstellen in de hoop een koper te vinden. Het moet de blikvanger tussen huiskamer en eetkamer worden. Maar de kast moet nog gemaakt worden. Dan naar de PSN voor mijn gesprek. Op de terug weg kwam ik een dame die ook altijd sport als ik er ben . Die zei me Oh fijn je te zien want Ingrid (een andere dame waar ik dan mee sport) had haar gevraagd of ze mij gezien had want ze misten mij. Kijk dat doet mij nou goed.
Dat geeft een mens weer moed om door te gaan.
Dan middageten gemaakt en met Jan gegeten.
De 10 kg zak met voer voor Fiep stond al voor de deur. Er zat een welkomsgeschenk bij een kattenspeeltje en een doosje met ander voer. Dus een bak met wat voer in de kast en de zak weer dichtgeplakt en op het balkon gezet.
Wat aan gerommeld en verder niets. Met Jan even naar de Unimarkt ze hadden een reclame maar ter plekke was er bijna niets . Je kon bijna niet parkeren want er was een begrafenis. We hadden gisteren al gezien dat er echt een rij van honderden mensen stonden om in de opbaringshal afscheid te nemen. Ik denk dat het om Promberger gaat. Van tegenover ons de garage. Alles was al overgedaan aan de zoon. Maar nu dus de vader dood. We waren mooi op tijd weg want dan is de kans groot dat er ook een enorme rij richting begraafplaats gaat tenzij hij wordt gecremeerd dan heb je dat niet. Maar de kerk moet vol geweest zijn.
Bij de Unimarkt was een ontvangst bezig met oa de Burgermeister , de Unimarkt heeft een nieuwe bezitter gekregen. Jannick zei dat het dezelfde is als van de Unimarkt Schladming. Wij gaan eigelijk altijd naar de Spar , die heeft meer. Maar de to good to go hebben we graag van de Unimarkt. Wel duurder maar betere producten.
De dag is weer voorbij en ik moet zeggen voel mij wat beter dan de afgelopen dagen.
Het was vandaag droog en niet koud maar ook geen weer om lekker buiten te zijn.




Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.