Dat viel tegen vandaag

Oostenrijk, Schladming

Montag 9.Mai
Weer een prachtige zonnige en warme dag. Daar kan ik geen genoeg van krijgen. We waren al vroeg op want om 9 uur afspraak bij de tandarts omdat ik kiespijn had.
Mijn horoscoop in het ontbijtprogramma voorspelde niet veel goeds maar een mens blijft optimistisch en dat ik naar de tandarts moest was al een slecht begin vond ik. Dat kon nog slechter want er kon niets meer aan de kies gedaan worden , hij moest eruit. Dus verdovingen erin auuuuuuuuuuuuuuuu dan eruit en dat ging dus niet in 1x maar hij brak af nog meer grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Volgende week terug kan moeilijk met zo´n groot gat in mijn mond blijven lopen, er was er daar al 1 uit dus een extra groot gat nu. Dat gaat bedstro kosten, we hebben er patent op als we vakantie geld denken te krijgen dat we het al uitgegegven hebben voor we het krijgen.
Gelijk langs de apotheek voor de antibiotica en de pijn stillers. Nu wachten tot alles is uitgewerkt en dan zien of ik een Latte naar binnen kan werken want ik snak naar een kop koffie.
Omdat Jan nog iets moest halen voor de badkamer dacht ik ik laat me gelijk even bij de huisarts afzetten want ik heb dieprode vlekken in mijn hals en het wordt steeds erger en het wandelt. En aan het eind van het spreekuur valt de wachttijd meestal mee en dat was ook zo. Ze zij alleen maar woooohooooooooooo geen idee ga maar naar de huidarts , ze heeft de assistente gelijk laten bellen maar hij is er pas om half 3 dus nu moet ik straks zelf bellen. Dus ik bel moest ik eerst naar beneden om te kijken of we een auto kunnen gebruiken kon ik Ingrid eerst niet vinden maar die zat met de infrarood voor haar gezicht. Bijholte probleen.
Tja mijn horoscoop zei het al geen goede dag .
Ingrid had aan ons gevraagd of wij Theresa as donderdag naar de Kindergarten kunnen brengen. Dat lukt omdat ze ook eerder gebracht kan worden want Jan moet de auto om 8 uur bij de garage zetten voor de Pickl. Ingrid moet naar de specialist maar kreeg ook een oproep om naar de controle arts te gaan. Ook allemaal donderdag en je raadt het al ik kan alleen op donderdag een afspraak bij de huidarts krijgen.
Dus wij mogen de auto van Jannick of Ingrid lenen. Dan gaat het allemaal toch nog lukken. (neem ik aan). Al die feestdagen maken het gewoon extra moeilijk veel artsen zitten maar beperkt aantal dagen. Vorige week was hemelvaartdag, volgende maandag pinksteren en er komt ook nog Fronleichnam aan. Met die donderdagen zijn er heel veel op de vrijdag ook al vrij dan blijft er dus met soms maar 2 spreekdagen weinig over.
Jan heeft vandaag nog wat aan de badkamer gewerkt bij mij is niets meer uit mijn handen gekomen. Morgen weer een dag.
Jannick had vanavond nog brandweer oefening.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.