valt me tegen

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein


Donderdag 3 december
Vanmorgen fysio gehad en zij zijn zeer tevreden. Hoor volgende week wel wat de arts er van vindt. Het valt mij allemaal nog tegen.
Daarna gelijk naar de groothandel en dan naar huis.
Het was schitterend mooi weer maar wel koud.

Vanavond was het 3e deel van de Bergwacht , Jannick heel even gezien maar eigenlijk zijn alle opnamen waar Jannick bij was nog niet geweest. Het is wel raar om te zien dat ze verschillende plaatsen zo aan elkaar monteren dat het gewoon een geheel is. Ze staan bij de boerderij op de Bachleralm en kijken naar beneden waar je dan het dorp ziet. Dat zijn echt 2 heel verschillende plaatsen . Het is een bestseller wat de kijkcijfers aan gaat dus er zit vast wel meer werk voor Jannick in. Ben heel nieuwsgierig naar volgende week dan zenden ze voorlopig het laatste deel uit.
We kregen vandaag een wervingsfolder voor het jeugd rode kruis en daar staat Bettina met andere jeugdleden op. De foto is door Jannick gemaakt. We blijven gewoon creatief.
Voor de rest speel ik nog fanatiek zoo op facebook. Vanavond behalve mijn eigen zoo ook die van Jannick gedaan want die heeft geen tijd en dat is zonde dus heb ik mij maar opgeofferd.
Gisteravond Kirsten met haar zoo op weg geholpen want ik heb heel veel dieren. Het is net een gezelschapsspel die je vroeger aan tafel speelde maar nu speel je nog steeds samen maar ieder aan zijn eigen tafel. Ondertussen kan je met elkaar chatten maar je kan ook alleen aan je eigen spel werken. En wat erg fijn is ik zit gewoon lekker in mijn bed.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

4 december 2009 22:46 | Door: Annemarieke Wauw, is de McD al geopend? Dat zullen mijn mannen wel erg leuk vinden! De excacte datum was van de zomer nog niet bekend. Ze waren toen nog maar alleen een geultje aan het graven voor de stroom en zo. Groetjes, en een fijne Sinterklaasavond!

molenaar.ruesink 2017-09-23 20:25:35

4 december 2009 22:46 | Door: Annemarieke Wauw, is de McD al geopend? Dat zullen mijn mannen wel erg leuk vinden! De excacte datum was van de zomer nog niet bekend. Ze waren toen nog maar alleen een geultje aan het graven voor de stroom en zo. Groetjes, en een fijne Sinterklaasavond! 6 december 2009 16:00 | Door: ria Hoi Nicolette, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag gewenst. groetjes van ons allemaal

molenaar.ruesink 2017-09-23 20:25:48
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.