Verjaardagsfeestje Sabrina en Sabrina opgenomen

Oostenrijk, Gröbming

Werd heel vroeg wakker gemaakt door Fiep die waarschijnlijk Jannick naar zijn werk had horen gaan. Aangezien Jannick om 5 uur moest beginnen denk ik dat het nog voor half 5 geweest is. Ik heb Fiep een oplawaai verkocht en mij omgedraaid.
Een beetje gedommeld tot een uur of 8 en dan kwamen Ingrid met de kinders schoenen leeghalen. Wij ook opgestaan want de visite komt meestal niet zo laat. Ik was eigenlijk beneden toen Reini met Oma Kathi en Ook Edith met Viktoria en Leonie aankwamen. Kinderen gelijk dolle pret met elkaar. Toch nog even terug naar boven gegaan en dan naar beneden terug tegen 12 uur want toen gingen we eten en daarna koffie en taart. Sabrina sliep en die geeft niet om een feestje of taart. Was wel lekker dat ze een beetje sliep want het gaat momenteel helemaal niet goed de aanvallen nemen weer toe. Vandaag was het heel vaak raak.
Ze werd wakker en mocht samen met Mama pakjes uitpakken , bevatten doet ze het niet maar op haar manier geniet ze wel. De kinders gingen buiten in de sneeuw in de tuin spelen.
Jannick heeft tot half 4 gewerkt en was eigenlijk nog niet klaar maar de autos schoonmaken doet hij maandag , het was hem wel genoeg geweest met 10 !/2 uur werken.
Later op de middag kwamen Viktoria en Theresa samen bij mij met de paardenstal en het feeenhuis spelen. Daarna wilden ze het grote sinterklaasfeest kijken maar Viktoria moest naar huis. We hebben snel iedereen gedag gezegd en toen kon Theresa gaan kijken. Die heeft genoten dan nog Sesamstraat en Mees Kees nog een liedje en dan het sinterklaasjournaal. Dan nog even zingen en hopla naar beneden. Dan komt daarna onze rust.
Tussendoor ons bed verschoond en 2 wassen gedaan want morgen ook niet veel tijd want dan gaan we naar Graz.

Ik ben zo verdrietig, had ik al geschreven dat Sabrina weer aanvallen heeft vanavond ging het helemaal mis. Het gaat non-stop door en ze hebben het ziekenhuis in Leoben gebeld en een ambulance. Net Theresa overgelegd naar ons bed afscheid genomen van Sabrina en Ingrid en Jannick. Jannick rijdt met eigen auto achter de ambulance en als er iets mis gaat dan stoppen ze en kan Jannick helpen want het zijn 2 heel jonge jongens zonder ervaring hiermee.
Het ging nu juist zo goed en niemand kan verklaren waarom het nu helemaal mis gaat.



Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

He bah, wat naar voor Sabrina hoop dat ze haar kunnen helpen. Heel veel sterkte voor allemaal.

Anja 2017-12-02 21:34:40

Lieverds, Weet niet waar ik het eerst mee moet beginnen, Lieve Sabrina, van harte gefeliciteerd met je verjaardag, en dat je juist op deze dag weer die aanvallen krijgt, en naar het ziekenhuis moet, dat is echt niet leuk, hoop dat ze er in het ziekenhuis snel achter komen wat er met je aan de hand kan zijn, en dat je er misschien medicijnen voor zijn, zodat je weer snel beter kunt worden, en dat weer snel terug kan gaan naar huis, we denken aan je lieverd. Nicolette, Jan, Jannick ,Ingrid en Theresa, heel veel sterkte met de kleine lieve meid, dat Sabrina er weer snel thuis mag komen , en beter kan worden, we denken aan jullie, veel liefs uit Holland, Ruud Christina en de kids

Christina 2017-12-03 06:28:23

Jullie allen heel veel sterkte met Sabrina.

Liduina 2017-12-03 11:52:13

Sterkte! XXX

Annemarieke 2017-12-08 11:17:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.