soms hier en dan weer daar de buien

Oostenrijk, Gröbming

Sonntag 19.Juli
De dag begon met sirene geloei om half 8, snel naar beneden gelopen om te kijken of Jannick wakker was geworden en dat was hij. Het ging om olie ruimen in een kelder en hij is niet gegaan omdat hij moest werken en anders was zijn collega alleen. Dus ik maar een ontbijtje gemaakt met warme bagels met geitenkaas, honing en rucola uit de tuin. Koffie en jus erbij en gezellig met zijn drieen ontbijten. Ach de dag kan slechter beginnen. Om 10 voor 9 was het al 23 graden en om 10 uur al 26 graden in de schaduw. Op het balkon van de grilplaat gegeten en later in de middag een ijsje gaan halen bij Stefflback en dan wandelend terug over de kinderskiwei ondertussen kwam er al gedonder en de bui hing boven ons maar draaide toch weer weg, Nu dus gewoon weer zonnig en warm.

Later kwam het toch nog en het ergst getroffen was Haus, er stond daar veel onder water, dak ergens af, bomen om , Murabgang en ga zo maar door. Het is steeds zeer plaatselijk .

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.