Nieuwe week begonnen

Oostenrijk, Gröbming

Montag 5.März
Ja Annemarieke hij heeft met 270 ruimschoots zijn zilver Abzeichen en ook genoeg punten om voor goud te mogen aantreden.
En de tulpen geven echt heel veel plezier, vooral nu met het zonnetje is het net voorjaar. Helaas schijn bedriegd want er schijnt nog meer winter te komen.

Was vroeg wakker dus wat tv kijken en dan kwam Sabrina die me heel gul een kusje gaf en dik plezier had tot ze een aanval kreeg. Dan wordt ze erg humeurig. Ze was weer heel blij om Mama te zien en Oma ging douchen en aankleden, ontbijten had ik al gedaan. Dan aan de badkamer begonnen en blij dat die weer gepoetst is. Jan heeft intussen gestofzuigd. De katten denken dat het voorjaar is en willen buiten. Voor Fiep geen probleem maar Felicia met haar dunne velletje wil erin en eruit en erin en eruit. Het was vanmorgen maar 2 graden en nu met de zon warmt het wel op maar niet zo snel als ze zouden willen. Dan heb ik eten gekookt dus ik lig aardig op schema. Ik hoor de koffie van Jan pruttelen dus ik denk dat ik ook maar een bakkie ga maken.
Samen gegeten en ik weer bezig met het digitaliseren en het in mappen opslaan op mijn harde schijf. Veel werk vooral als de dvd speler in mijn pc niet echt meer wil werken.
Jan wilde gaan wandelen en hij wilde het pakket wel naar de DHL brengen in de Mez. Gaat de telefoon was het Jan gaat het pas om half 3 open en het was kwart voor 2 dus hij zegt ik zit op een bankje in het centrum en wacht wel. Groot pluspunt hij heeft getelefoneerd en dat is dus goed gegaan. Komt hij ineens toch thuis om 2 uur. Dus ik uhhhhhhhh zegt hij de dame kwam naar buiten om naar de toilet te gaan en daarna heeft ze het pakket aangenomen geactiveerd met de telefoon enz. Dus dat heeft hij goed gedaan.
Het was wel zonnig maar niet warm, werd heel even 14 graden maar dat was het dan ook. Veel wind wat het nog kouder maakt. Theresa wilde buiten spelen en mocht van Ingrid en die had de schommel weer opgehangen. Theresa krijgt er geen genoefg van klimmen en schommelen. Later was ook Ingrid met Sabrina aan het schommelen. Jannick kwam bij mij een bakkie doen toen hij thuis kwam en had niet in de gaten dat ze buiten waren. Hij dacht dat ze weg waren.
Eigenlijk wilde ze dansles gaan doen maar Jannick kwam zeggen dat ze toch niet gaan. Kost even te veel geld is ook geen misselijk bedrag ook per maand en per persoon. Daarvoor mogen ze wel elke avond ergens anders gaan maar ja als je al een gezin hebt heb je daar de tijd niet voor.
Dan ee enorm gehuil en Theresa overstuur en we hoorden Sabrina brullen. Was Sabrina op haar gezicht gevallen en daar kwam nogal wat bloed aan te pas dus Theresa overstuur Sabrina overstuur.
En de rest van de familie inclusief mezelf ook.
De rust is weer gekeerd en allemaal herstellen van de schrik.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.