nog 2 verstandskiezen eruit bij Jannick

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein


Dinsdag
Jannick kwam uit de nachtdienst en ik had een ontbijtje voor hem klaar staan. Niets vermoedend ging hij naar het stadion voor zijn nordic walkingles. Er kwamen 2 Duitsers, en even later kwam familie de Wit aan. Wij moeten hem altijd weg brengen en ophalen omdat hij een grote zak met stokken moet ophalen en wegbrengen .
Dus dat was lachen. Gelijk afgeproken dat Jannick met de meiden vanmiddag biatlontraining gaat doen. We hebben toch nog 2 andere kk wapens die we kunnen gebruiken.
Jan ging met Peter fietsen en Astrid en ik gaan mee naar de biatlonbaan. Daar heb ik nog een rondje van 3,2 km hard gelopen. Dat valt daar niet mee met alle klimmen en dalen.
Jannick is daarna met Bettina gaan zwemmen in Aich en dan met Bettina samen met Jan weer terug naar boven. Het was weer mooi en warm weer. Het zou nog beter moeten worden.

woensdag 22 juli 2009
Jannick moest vanmorgen alweer vroeg bij de kaakchirurg zijn en de laatste 2 verstandkiezen zijn er uit. Hij heeft nu minder pijn omdat hij andere pijnstillers heeft gekregen. Hij had zelf ook al iets geregeld met een arts waar hij regelmatig mee werkt. Hij is bij Bettina gebleven.
Reini kwam rolskies halen, die van Jannick en van Gamsi. Hij ging rolskiles geven. Had hij eigenlijk ook aan Jannick toebedacht. Maar Jannick wil geen rolskiles geven omdat hij het teveel risico vindt.
Ik ben de hele dag bezig geweest met eten voorbereiden voor morgen. Verder gingen onze gasten uit het grote appartement weg dus heb ik de hele dag gewassen. Ook mijn eigen was gelijk gedaan want het is snikheet, elke keer als ik nieuwe was klaar had waren de vorige al droog. Dat ruimt lekker op. Verder alleen al het vuil uit het appartement opgeruimd. En dat was veel ze hadden van alles achter gelaten in de badkamer en in de keuken, de koelkast en de vriezer, en een enorme partij lege potten en blikken . Ik vind het wel fijn dat ze vandaag weg zijn gegaan ipv zaterdag want dan komen ook de nieuwe gasten aan en dan hadden we wel heel weinig tijd gehad. Want beneden gaan de gasten ook zaterdag en ook daar komen de nieuwe gelijk erin. We konden de appartementen alweer verhuren maar we zitten nu vol tot in augustus.
Ze geven morgen nog warmer op tot 37 graden.
In de middag even naar de tuin van Haje en Carolien wezen kijken. Ik heb enorme kroppen sla meegenomen en knolletjes. ( dank aan de gulle gevers)
In de avond hadden we een aardige onweersbui en ik hoop dat ik daar morgenavond van verschoond blijf.
Onze Hansi kwam weer eens voorbij en wat te zeuren moet ze hebben. Het gras mest gemaaid worden volgens haar. Maar Jan heeft net het weekend gemaaid het loopt wel los.
Want de tractor was toen pas terug uit de reparatie , en daarvoor stond er te veel water op het veld.
Ook moeten we de garage leegmaken want haar auto moet er weer in maar de hoekbank staat erin. Dus ik zei haar dat we dan onze bank binnen zetten en die van het huis buiten. Wil ze hebben dat we die hoekbank van hier boven in de woonkeuken zetten maar daar is echt geen ruimte voor. Afgezien we halen alleen dingen weg als we toestemming van de eigenaar hebben. Waarom wil ik hier ook alweer weg???

Jan heeft ook slecht nieuws op zijn werk bij de Billa gekregen. Vanaf zaterdag is hij daar zijn werk kwijt. Samen met 2 cassieres heeft hij ontslag gekregen. Het gaat slecht met de Billa in Schladming, om de hoek is een reuze Landmarkt geopend en op de andere hoek een Unimarkt. Het werk van Jan moeten degenen die nu nog werken erbij doen.
En sommige werken al van 6 uur tot 20 uur. De win

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.