Nieuwe dag, week, maand.

Oostenrijk, Gröbming

Een slechte nachtrust gehad en stijf van schrik toen de wekker ging. Snel de babyfoon aan en ik zag dat er nog licht beneden brandde. Meli ging rond die tijd naar haar werk. Dan om half 7 Theresa eruit halen en Sabrina was ook wakker dus die ging ook gelijk mee. Theresa doet zelf aankleden en haar kleding pakken maar Sabrina moet ik toch helpen. Dus Jan gevraagd om haar naar boven te brengen en ik haar kleding gezocht. De broodttrommeltjes voor de kinderen gevuld en een fles met drinken voor Theresa . Sabrina krijgt drinken op de Kindergarten.Dan bij de tassen inpakken vraag ik Theresa heb je de turnspullen nodig? oh Oma die heb ik morgen nodig en die moeten gewassen worden. Ik heb haar gezegd dat ze haar tas dus elke dag moet leeg maken wat eruit moet en zeggen dat er iets gewassen moet worden. Dus goede raad duur , de was verzameld haar turnspullen erbij en aangezet, nu ondertussen in de droger dan kan ze dat vanmiddag weer meenemen. Jannick belde gisteravond om tze zeggen dat de kinderen toch na school en kindergarten naar ons komen. Hij moest vanmorgen om 4 dus dan is hij ook weer vroeg thuis. Dan komt Ingrid de kinderen en alle spullen weer ophalen. Ik had gisteravond al vrede gesticht met Jannick . Maar dan eten we ook met de kinderen. Jan eerst meegelopen met Theresa om kwart over 7 en om kwart voor 8 Sabrina weggebracht. Dan belde Jannick om te vragen of alles goed was gegaan dan vertelde hij dat hij gisteren zo wat over zijn nek ging toen hij het broodtrommeltje van Theresa vond. Die had ze dus ook niet leeg gemaakt . Nadat Jan met Sabrina op pad was gegaan ben ik gaan douchen en aankleden, ontbijten en een kop koffie. De leuken opgeruimd en de vaatwasser geleegd en nu even bijkomen. Sabrina hoeft pas om 13 uur gehaald worden en ik heb geen idee hoe laat Theresa uit school komt. Dat kan half 12 zijn of half 2. Geen idee of het vandaag de maandag met de extra uren is.
De lucht is al blauw en de zon schijnt dus een mooie dag en ik denk dat het ook aangename temperaturen worden.
De moed opgevat en nadat Jan had gestofzuigd de vloer gaan dweilen maar de vlekken bij zijn stoel zijn hardnekkig dus spul puur erop en aan hem gevraagd om te proberen of het weg te poetsen is met puur bodemreiniger. Het is heel veel beter geworden maar nog niet helemaal. Gelijk zijn stoel op zijn kop gezet omdat de onderkanten die op de vloer staan vastgeplakt aan de vloer blijven. Dan valt mijn mond open, ik had al een paar keer aan hem gevraagd wat is er met jouw stoel die gaat steeds lager zitten niks dus. Nu blijkt dat de hele bodem gescheurd is. Hij mag van mij niet erop zittend er mee hoppen maar dat blijft hij doen. Dus nu gaan we de volgende stoel proberen te slopen. Als hij zo door gaat hoef ik geen nieuwe kussens meer te kopen maar complete stoelen. Hij weegt het minste van ons allemaal hier in huis (de kinderen niet meegerekend).
Theresa was vroeg uit met half 12 dus volgende week weer een lange dag. Jan ging om kwart voor 1 Sabrina halen . We aten restant tortellini en gulashsuppe. Ik had niet op eten met kinderen gerekend. Sabrina krijgt dan haar eten als ze thuis komt gewoon gezellig bij ons in de huiskamer. Mevr. treuzel is aan haar huiswerk bezig. Ze had vorige week weer haar Zeugnis gekregen maar Ingrid had het niet meegegeven. Ze had weer een super Zeugnis met alleen maar enen het hoogste wat er is. Aan haar verstand hoef je niet te twijfelen .
Ondertussen zit Sabrina ook lekker te eten en ik heb geen idee hoe laat Ingrid hen komt halen.
Dat werd 2 uur en alles naar beneden gezeuld hoop dat ik niets vergeten ben. Ze wilde ook de fiets van Theresa meenemen dus die is nu ook weg. Ruimt wel op. Ik had de skibroek waar ze om gevraagd had gevonden. Jannick had het mij gevraagd want hij had geen idee en ik dacht dat ik wist waar die was. En zie dat klopte . De broek had Ingrid geleend van iemand en zelf op de kast gelegd (ik wist niet dat die geleend was) Ik vind dat je dan ook beter moiet oppassen wat je daar mee doet. Wij gebruiken die broek nooit en volgens mij gebruiukte zij hem ook niet. Maar goed die is ook weer weg. Theresa heeft haar telefoon meegenomen , de vraag is of Ingrid hem op het internet aansluit. Theresa was helemaal blij want vanaf vandaag hebben ze weer tv. Ingrid moest een kaart aanvragen en dat duurt wel 14 dagen (bij ons ging het wel sneller) En tja als je dat niet gelijk doet. Ze wist in Januari al dat ze de woning had en heeft in de laatste week van januari ook al dingen daar gebracht had ze het gelijk aangevraagd had ze voor dat de kinderen kwamen al tv gehad.
Theresa had niet veel zin om terug te gaan en ach Sabrina vindt het allemaal wel goed.
Vanmiddag weer een poos bezig geweest met fotos gaat maar heel langzaam.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.