Niet onze favoriete maand

Oostenrijk, Liezen

Dat was opnieuw heel vroeg opstaan want ik moest om 8 uur in Liezen zijn voor mijn MRI. We moesten nog vroeger want eerst moesten we sneeuwruimen want het had opnieuw flink gesneeuwd en er zat ook een dikke laag ijs op de autoramen. De sneeuwschuiver komt meestal rondom 6.45 en 2 andere buurmannen waren ook al flink aan het schuiven alles wat je de weg opschuift neemt de grote schuiver mee. We moesten wel wachten tot hi de enorme berg bij de brug weg had geschoven en een adere buurvrouw was ook al aan het wachten. Dus rij en gelijk iedereen op weg. Het was erg mooi onderweg al die sneeuw en vooral al die witte bomen daarbij . We hadden de auto in de spar garage gezet en dan lopend naar dat medische centrum waarvan ik wist dat voor de mrt een achteringang is. Dan moet je papieren invullen en wat ik niet wist je mag er niet vlak voor geopereerd zijn en dat was juli en dat mocht precies. Uitslag sturen ze op. Wat inkopen doen bij de Lidl en ik werd gebeld door Jannick die vroeg of wij in ieder geval op tijd terug zouden zijn om eventueel Zheresa op te halen. Ja dat zouden we zijn. Even later weer de telefoon opnieuw Jannick met een boodschappenlijdt voor de Lidl en de Landena. Hij had heel veel geluk want ik had de laatste zakken met Schnitel en Cordonblue dus je hoeft niet te vragen wat er in de pensions in de regio aan de gasten wordt voorgezet. Dan door naar huis, ik vond het wel vreemd dat Jannick had gezegd ik be vrij en met Ingrid in Schladming want eigenlijk zou ik met Ingrid mee gaan en kwam gisteravond nog tot de ontdekking dat ik een afspraak in Liezen had. Ingrid belde dat ze zelf Theresa kon halen en kwam even na ons thuis zoen Jannick belde naar haar. Bleek hij in het ziekenhuis te zijn en daar waren fotos gemaakt en Ingrid dacht dat gaat lang duren en was naar huis gegaan maar het was toch vlot gegaan dus hem gaan halen. Sabrina bij ons en zij nam Theresa mee. Had afgelopen woensdag Jannick in zijn werk een verkeerde beweging gemaakt maar de pijn werd niet minder en hij kon bepaalde bewegingen niet meer maken. Dus hij was naar de huisarts gegaan en die zij dat is niet goed ga maar naar het ziekenhuis. Daar heeft hij behalve röntgen ook een mri gamaakt en het lijkt erop dat er pezen zijn afgescheurd in zijn schouder en ze denken dat hij geopereerd moet worden eraan. Dat hoort hij nog als alle dingen beoordeeld zijn. Dat vindt zijn baas denk ik niet echt leuk want de operatie is 4 weken niets doen en dan naar de Reha en na een jaar opnieuw reha. Maar het is een arbeidsongeval dus Jannick kan wel op hele goed verzorging en geld van de verzekering rekenen. Jannick zei me het was niets zwaars een beweging die je vaker maakt en toch voelde het of er iets knapte .
Vandaag is Tobi 1 jaar geworden en helaas in het ziekenhuis het gaat hem al wat beter al krijgt hij nog zuurstof. Dit is onze favoriete maand maar niet heus.
Ik ben vanmiddag mijn bed ingekropen want de buikpijn gaat niet weg en mijn verkoudheid ook niet wordt het een beter ga ik hoesten en dat doet mijn buikpijn ook geen goed. Morgenochtend is mijn huisarts er weer dus dan maar even op controle. Ik heb geen koorts maar wel verhoging.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

het zit jullie niet echt mee deze maand, en hoop dat jullie allemaal weer snel aan de betere hand zullen zijn, we wensen jullie toch gezellige en rustige dagen straks met de Kerst, maak er samen maar het beste van, dat doen wij ook. veel liefs en groetjes , dikke knuffel voor de kids

Christina 2017-12-19 03:36:02

Sterkte!!! Voor Jannick en jou!!! XXX

Annemarieke 2017-12-19 11:32:43
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.