Tja geen plek

Oostenrijk, Ramsau am Dachstein


Na het mooie weer ineens weer regen en sneeuwval. Het wil maar geen voorjaar worden.
Jannick kreeg vrijdag toch te horen dat hij definitief geen plaats op school krijgt. Hij wordt uit de langlauf trainingsgroep gezet. Wegens te weinig Leistung. Dat is een voorwendsel want hij heeft op langlauf wedstrijden bv Gamsi meerdere malen achter zich gelaten maar die mag blijven omdat hij vorig jaar goed presteerde. Maar dat deed Jannick ook. Op de wedstrijden zat hij maar 1 of 2 plaatsen achter Nico dus slecht was het niet. Maar ze gebruiken het gewoon om hem er uit te gooien. In het algemeen klasement heeft hij in de Austria te weinig wedstrijden gelopen op een goede klassering maar ze hebben hem zelf eruit gegooid toen hij gevraagd had om biatlon te doen ipv langlauf. Dan kan je moeilijk een goede plaats erop hebben. Er komt geen 3e biatlontrainer en de plaatsen in de biatlongroep die vrijkomen zijn vergeven aan Benji die nu nog luchtwapen schiet en een ander die ook uit de luchtwapengroep komt. Meer dan 2 plaatsen te vergeven waren er niet en dat op Eisenerz niet veel anders zijn. Nu blijft Eisenerz de enige optie, het is al een wonder dat hij toelating mag doen want hij is officieel te oud. Als hij nergens wordt aangenomen wordt het moeilijk maar niet onmogelijk. Misschien als hij een goede prestatie in de biatlon behaald dat hij dan volgend jaar wel weer in een groep mag.

Jannick is zaterdagmiddag naar het indoor klimpark met WSV Ramsau geweest. Ze gaan altijd met de kleintjes die wat gepresteerd hebben aan het eind van het seizoen wat doen.
Dat vond Alice oneerlijk en heeft nu voor de grote die wat gepresteerd hebben dit georganiseerd. Het was helemaal te gek zei Jannick. Behalve klimmen kan je bv met een zwaar pak aan worstelen en met enorme handschoenen aan boksen.
’s Avonds gingen ze met heel veel langlaufers, biatleten en een paar skiers seizoenafsluiting in Schladming vieren. Eigenlijk zou Jannick met de ander Ramsaurers met een taxibus naar boven komen maar die gingen om 12 uur al naar huis. Jannick heeft aan Luki Weitgasser gevraagd of hij bij hem kon slapen en dat was geen probleem. Jannick had confortabel een bed , er sliepen bij een ander ook 15 man en die sliepen op de vloer. Ze waren eerst bij Max waar ze wat gedronken hebben, een aantal heel veel , 1 is er zelfs niet verder gekomen dan daar. Dan in Schladming uit gegaan. Jannick was rond 4 uur bij Luki maar nog blijven praten met iemand tot 8 uur. Laat in de middag kwam hij met Luki mee naar boven want die ging naar zijn moeder en dat is vlak bij ons. Bij ons is hij eerst gaan eten en douchen en dan nog wat gaan slapen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.