Slecht weer en koud

Oostenrijk, Gröbming

Hiepersdepiep hoera en wel 2x Angela en Laura beide jarig. Een fijne dag toegewenst.
Vanmorgen vroeg wakker maar toch weer ingedommeld en dan om 8 eruit gegaan. Douchen, ontbijten enz. Dan aan mijn favoriete bezigheid (grapje) administratie. Jannick kwam binnen en ik oh ben je vrij?? tja hij had vrij voor zijn examen motor praktijk maar die gaat helaas niet door . Maar hij wilde graag met Ingrid bij de Stefflback gaan ontbijten. Gabi was er voor Sabrina en Theresa stapte bij ons in bed met een dvd tje. Later toen Gabi weg ging bracht ze Sabrina boven. Die ging spelen en toen kwam Theresa oh Oma Schaun dan Schaff begint dat vindt Sabrina leuk dus Sabrina naast haar in bed gezet en we hoorden ze beide schateren. Ik moest dit keer daarvoor eerst mijn bureaukast weer inrichten en alles opruimen want sinds de verhuizing naar de gang niets meer eraan gedaan. Later kwam Ingrid haar weer ophalen. Dat was een ochtendje multitasking.
Jan gevraagd om het plankje er bovenop te maken zodat ik er mijn ordners op kan zetten. Helemaal gelukt dan de ordners erop en een mand met losse dingen die ik wel af en toe nodig heb zoals printer en fotopapier. De printer aangesloten en op mijn PC de Printer geinstalleerd. Zo waar werkt het. Ik had vanmorgen als alleereerste de huisarts gebeld en de waslijst met medicijnen voor Jan doorgebeld. Kunnen morgen afgehaald worden bij de Apotheek. Dan de Anfrage voor de diabetikerspullen ingevuld , ingescand en verstuurd. Dus die dingen zijn nu ook onderweg. Dan eesrt alle papieren van de auto oud en nieuw gesorteerd en de nieuwe in de map en dan de verzekeringspapieren idem dito. De oude in mapjes en die kunnen in de bewaarboxen . De map doorgegaan met nog af te handelen en daar kon veel uit weg. Dan de bekeuring van 120 Euro betaald ben ik daar maar van af maar het deed wel zeer. De normale administratie en betalingen gedaan . Om 12 eten gemaakt en samen met Jan gegeten . Het laatste stukkie van de administratie en om 14 uur klaar. Althans voor 1 maand.
Nog een berg speelgoed verkocht en als ik naar Liezen ga neem ik het mee en dan komt de afhaler uit Rottenmann ook daarheen. Daarna staat de pot van Theresa op 175 Euro maar Mama gaat langzaam aan ook overstag al is het maar omdat Sabrina dringend een groter bed nodig heeft. Ze hadden een kapotte bureaustoel maar het stoeldeel zelf is goed. Als ze dan in de tuin zitten is dat de stoel van Sabrina daar komt ze zelf op en af. Het is alleen de hoogte van de zitting. Ze voelt zich dan zoooooooooooooo groot. Zo wordt haar bed ook het oude stapelbed gesloopt en dan een bedbodem met matras op de grond en hout erom heen . Als het lukt om haar zo te laten slapen zijn we weer een stap verder. Naarmate ze zich beter kan voortbewegen of staan kan dan het bed aangepast worden tot ze uiteindelijk (dat hopen we ) in een normaal bed kan slapen. In de middag nog wat kleine dingen gedaan maar dan toch echt zitten.
Het weer hopeloos en heel veel regen en koud. Het blijft ook voorlopig onbestendig. De Sölkpass open dan weer dicht en nu was hij weer open.

Anja en Erna gewoon even geduld hebben , fotos komen als we klaar zijn .

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Geduld bij een Molenaar ????? Dat is heel veel gevraagd, het liefs alles gister he ! 😂

Anja 2020-05-28 17:41:40
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.