Altweibersommer?

Oostenrijk, Gröbming

De dag begon weer met Sabrina dan ons eigen ritueel. Het was dikke mist maar na 9 uur begon het op te klaren en kwam de zon en werd het super weer.
Ik was naar Letmaier gegaan om naar Swedenrot te zoeken om het speelhuis te verven maar kwam uit op 65 Euro dan op internet bij de Obi gezocht en kan daar vanaf ongeveer 22 Euro de geljke hoeveelheid kopen maar ik kies een iets duurdere omdat die geschikt is voor kinderspeelgoed maar dan kom ik nog maar op 34 Euro. Nog wat andere dingen bekeken en zag de bestelde vensterbanken liggen die Ingrid besteld heeft. WEl duur maar steen en best mooi, ze heeft al een deel van de venstervbanken en dorpels vervangen en nu nog een aantal. Zou haar broer komen doen maar nu zegt hij dat het te koud is en wil niet komen dus Ingrid over de rooie want dat was niet het enige omdat de 2 stenen die ze nodig hebben om de muur af te maken niet gleverd kunnen worden omda er op het moment geen stenen meer zijn . Door de ramp in de Sölk en Öblarn is de vraag zo groot dat het op is. Ze zat er even door heen en zei er wordt hier nooit iets afgemaakt.
Ik kan met haar meevoelen.
Middageten samen met Jan . Nog even wat dingen geprobeerd om mijn pc aan de gang te krijgen en ik dacht heel even dat het ging lukken maar helaas. Dus vanmiddag met Jan mee naar Schladming om hem bij Raffa te brengen en het is inderdaad een systeemfehler nu afwachten of ze het kunnen repareren. De jongen daar moest mijn naam weten en ik zei dus Molenaar en ja krijg je gelijk de vraag familie van Jannick?? Het is Stefan uit Ramsau waar Jannick vroeger mee op school zat . Die jongen verloor toen zijn vader en was Jannick als zijn vriend bij de begrafenis.
Op de heenweg vanaf de auto kwamen we Jeanette en haar man tegen stonden we midden op straat bij te kletsen. Grappig we kennen elkaar ook via het internet. We hebben alleen nooit tijd om elkaar te treffen . Maar wel leuk als je elkaar zo een keer treft. Ze wonen in schladming en maakten ook even een rondje met dit mooie weer.
Jan belde dat hij klaar was dus weer mee terug. Avondeten en dan naar beneden gegaan en Ingrid was de dozen vol babykleding aan het uitzoeken. Zondag is de 2e hands beurs.
Sabrina is veel groter dan Theresa was en ze is ook later in het jaar geboren dus niet alle kleding komt met seizoen overeen, kleertjes die Theresa lang aan had waren bij Sabrina al snel te klein. Ik had nog dubbele videocassettes omdat Jannick en Ingrid partijen hadden gekocht en er dus dubbele bij zaten. Misschien wil dan ook iemand ze weer. WE vonden dan ook de 2 draagzakken van Angela waar ze ook niet inpast en dus vanavond even aan Angela gevraagd of ze ze terug wil dan verstuur ik ze. Dan is het ook maar weer weg. Maar ze wil ze niet terug dus gaan ze ook in de dozen om mee te nemen. Kreeg ik gelijk weer leuke fotos van Jula en Tobi. Jula heeft oorbellen geprikt en Theresa wil ze ook graag dat is hier heel moeilijk dus dat zei ik Angela. Dus als ze naar Nederland komt mag ze van Angela oorbellen prikken als ze het ook van Mama mag. Dus ik zei haar daar houd ik je aan misschien met pasen.
Tobi kruipt al door het huis en groeit als kool maar eet ook als een bootwerker.
Jula had van haar gespaarde geld speelgoed gekocht waar ze heel erg blij mee is en graag mee speelt.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.