Zomerherfstdag en het ruikt naar??

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen op tijd wakker , half 7 nog even blijven liggen tot 7 en dan de tafeldekken. Ik had nog net geen broodjes in de oven gedaan toen Jannick kwam en zei dat Meli broodjes zou meenemen .Om half 8 iedereen daar en konden we aan tafel. Jannick en Meli wilden naar Schladming inkopen doen en ik ben meegegaan. Jan paste op Sabrina en Theresa. Na het inkopen doen weer thuis en ik ben begonnen aan de hutspot. Het vlees staat in de bouillon te trekken. Eerst de boodschappen opbergen en dan aan de koffie. Onze slaapkamer is volbezet. Zaten de kinderen al daar tv te kijken nu liggen Jannick en Meli daar ook te slapen. Van Meli wel begrijpelijk na de nachtdienst en het is reuze gezellig bij Opa en Oma. meli en Jannick hebben ook nog een etentje vanavond in Liezen bij Tom und Cherry. Ondertussen kwart voor 12.

Annemarieke ik heb het opgezocht en weet nu ongeveer waar de Brunnerhütte is maar Jannick kende het ook niet. Moet er aan voorbijgekomen zijn toen we de Notgasse gelopen hebben. Ik zag ook dat er boven een See is de Ahornsee ken ik ook niet en was nog niet daar. En nee ik heb geen idee hoe de man heette.

Het middagetenwerd bij mij, en ik heb het gemaakt, Jannick had chicken fries meegenomen en ik had nog friet. Een snelle maaltijd en iedereen vond het lekker. Na het eten wilden ze nog koffie en dan gingen Jannick en Meli met Theresa aan de experimenteerdoos beginnen. Ik was met Sabrina buiten in de tuin. Jan was met de dakbedekking van het huisje bezig en Sabrina was haar geld aan het tellen in de winkel. Het werd ondanks de zon steeds frisser door een koude wind. Dan zijn we toch maar naar binnen gegaan en Jan kwam ook binnen en ik vroeg al klaar? nee ik heb het alleen erop gelegd. Ik vraag hem moet het niet worden vast gezet en hij dat doe ik morgen,.Nee dat gaat niet want het is morgen zondag. Nou dan doe ik het maandag maar dan zou het erg slecht weer worden. Hij doet maar.
Ik ben moe en wil wat rust nu.

Heel even een powernapje van een half uurtje en daar waren de kinders weer, Gezellig gegeten met Theresa en Sabrina. Dan mochten ze wat tv kijken. Om half 8 lag Sabrina erin draaide zich om en sliep. Theresa mocht nog een poosje opblijven en nadat die naar bed was gegaan ben ik er ook in gegaan,. Ik heb Jan niet meer naar bed horen gaan.



Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Geen hutspot gemaakt😁

Erna 2021-10-03 10:40:54

😘

Annemarieke 2021-10-03 17:48:26
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.