De dagen gaan toch snel voorbij

Oostenrijk, Aich

Vanmorgen in ieder geval wakker voor de wekker Ingrid kwam even snel voorbij met Sabrina maar ik moest weg naar Christine. Daar was gelukkig ook alles weer goed want die zat vorige week met een van de kinderen in het ziekenhuis Schwarzach. Die was wakker geworden en kon geen lucht krijgen en was al wat blauw. Noodarts gebeld en dan met toeters en bellen naar Schwarzach. Ze zei me dat hij pseudokroep had maar ik denk eerder een soort astma aanval gekomen door stress. Ik geloof dat het op school niet helemaal goed loopt. Hij is al 11 en dat is ook niet een leeftijd ervoor en hij had geen koorts wat meestal de oorzaak voor pseudokroep is.
Ze was de werken die ze wil tentoonstellen aan het sorteren en samen met haar bekeken en mijn zicht erop gegeven. Ik vind wat ze maakt erg mooi en we denken ook hetzelfde bij de beelden. Ik wilde eigenlijk een stuk lopen en had dat ook tegen Jan gezegd en toen belde Jan en was ik net 2 stappen buiten. Dus afgesproken bij de brug dan kon ik een stukje al is het klein lopen.
Jan heeft me gebracht en gehaald . Jan is nog een hele poos vandaag met de kast bezig gweest want de planken wilde er niet in blijven omdat waarschijnlijk de wanden wat bol staan. Nu heeft hij er doorheen geboord en dan vastgezet. Hij is nu klaar, het was een geluk dat het nu gebeurde en niet in de winter.
Voor al die rotzooi die er in staat heb ik nergens plaats.
Theresa had in de morgen ook stress , die was wakker geworden en brullen . Ze wil nooit meer naar school nooit meer naar karate en nooit meer naar de skiclub. Ik denk dat al onze stress afstraalt ook op haar. We moeten allemaal nog een beetje volhouden. Maar ze was naar school en vanmiddag ging ze geloof ik bij Leni spelen (ons buurmeisje)
Ik heb mijn afspraak voor een endosonographische onderzoek afgebeld , ik zou het maandag hebben maar ik wil even niets en geen risico dat ik niet voor Theresa kan zorgen als er iets mis gaat. Ze hbben me wel op het hart gedrukt niet te lang te wachten om het te doen. Voor Jan gebeld over zijn medicijnen maar de arts die ze hbben gesproken zegt afstellen en het is niet de arts die Jan behandeld. Want die arts had gezegd niet afstellen. Ik heb een noodstrip in mijn noodmedicijn kastje (een voorraad die ik heb opgebouwd van medicijnen voor als er om de een of andere reden geen mogelijkheid is om ze te krijgen) Omdat ik het niet juist vind om van 2x per dag naar niets te gaan kan hij nu 2 weken 1 per dag nemen en dan stoppen.
Ik heb vanmiddag de ramen aan de tuinkant gedaan, De buitenkant was een en al zand maar toen ik buiten klaar was zag het er aan de binnenkant ook niet uit. Dus ook maar gedaan en nu kunnen we weer naar buiten kijken. Zo komen we de dagen ook wel door. Het is nog steed super zonnig en warm. Dan nog even wat ontstopper door de keukengootsteen want die loopt al sinds we hier wonen niet goed door en we hebben nooit de oorzaak kunnen achterhalen behalve dat de afvoerbuizen misschien niet genoeg helling hebben maar te vlak liggen. Ik heb de hoop dat als ik af en toe ontstopper er door heen laat gaan het minder snel dichtslibt. En nu kon de deur gewoon open blijven want het stinkt. Nu bijna 5 uur en we houden het weer gezien voor vandaag. Ik heb eigenlijk een uitnodiging voor de vernissage van Christine vanavond in Schladming in de Congresshalle in Schladming. Ik ken haar werk en kan op het moment ook de fut niet vinden om te gaan.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.