De week weer afgesloten

Oostenrijk, Gröbming

Freitag 22.Juli
Wat een noodweer gisteravond, Jan zei tegen me kijk even naar buiten en de lucht was helemaal okergeel zag er heel eng uit. Het hoosde en onweer erbij.
Vanmorgen begon de dag wat grauw maar al snel kwam de zon weer door en het lijkt erop dat het weer een warme dag wordt.
Theresa kwam even dag zeggen in haar pyama en bracht een chocolaatje voor Opa en Oma mee.
Jan heeft de papieren ingeruimd en nog wat papieren ingevuld. Niet zijn favoriete klus maar dat vind ik ook niet van de administratie en dit is zijn deel.
Ik naar de Gemeinde gewandeld om een Meldezettel voor Jan te halen. Heeft zijn werkgever nodig. Dan gelijk nog even de Caritas ingelopen lagen daar gameboy spellen. Dus Jannick gebeld om te vragen of hij er wil want ze waren maar 1 euro stuk , had hij dus de meeste niet maar zei neem ze allemaal maar. Waren 10 stuks. Hij heeft al zijn gameboys, spellen, nintendos en accesoires nog.
Dan weer naar huis gelopen.Dat was knap warm. Het eten op de gril, salade erbij gemaakt klaar. Kwam dus de Bofrost onder het eten en alweer een ander. Na het eten belde Astrid en voor zondag afgesproken. Is wel een eind weg Leutasch maar gaan gewoon lekker op weg. Vrienden treffen is altijd fijn. Ook al wordt het een 4 uur heen en 4 uur terug. Dominik slaapt wel in de auto.
Jan moest weer gaan werken en ik nog even de post naar het postkantoor brengen en nog wat inkopen gedaan. Eind van de middag opnieuw noodweer, elke keer brengt het wel ergens ellende.
Nu de avondkoffie achter de kiezen en er was een heerlijk stukje appeltaart bij met gezoete slagroom.














Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.