Nog niet echt herfst.

Oostenrijk, Gröbming

Maandag
Vanmorgen om 8 uur eruit gegaan. Alles ochtenddingen gedaan. Zit al klaar om naar de sportschool te gaan. Het is licht bewolkt en de zon schijnt. Vandaag worden op veel plaatsen in Oostenrijk weer de 30 graden bereikt. Bij ons bergweer met 28 graden. Ik vond het nog iets te fris voor alleen een tshirt en korte broek dus een jasje aan. Training gedaan en een afspraak gemaakt voor vrijdagmorgen voor een nieuw trainingsprogramma. Terug was het al knap warm. Thuis gelijk douchen en de badkamer schoongemaakt. Dan even zitten voor ik aan het middageten begin. Na het middageten snel weg want ik heb om 13 uur tot 16 uur een workshop van de Schladming/ Dachsteintourismus. Weer eens wat anders. Dus mijn dag is aardig vol gepland.
Jan wilde niet wandelen of wat dan ook dus hij heeft mij afgeleverd. Het was een interessante bijeenkomst en het verwonderde dat het ineens 4 uur was. We kregen nog lekkere hapjes snel wat ervan gegeten want ik zag Jan al binnen komen. Dan weer naar huis. Dan het middageten voor morgen voorbereid en gekookt.
Dan even zitten en ik zie dat ik een berichtje van Lisa heb. Haar moeder is opgenomen in een hospice en komt dus binnenkort te overlijden. Het doet mij zeer dat Lisa dan haar beide ouders zo snel en jong overlijden.

Dinsdag
Vanmorgen wakker van de weeker om 7, even wakker worden en eruit. Alle ochtenddingen en dan op weg naar Christine. Die was vanmorgen niet thuis dus geen koffie drinken. Jan had gisteravond nog een tv en wat rotzooi geladen zodat hij dat gelijk kon wegbrengen in Aich.
Dan kwam hij mij weer ophalen en ik baalde flink want hij had alle rotzooi nog in de auto . Dus konden we met zijn tweeen er heen. Het was druk dus lang wachten en ik behoorlijk moe en bezweet en snakte naar een glas water.
Dan weer naar huis en dan verwacht hij eigenlijk dat ik gelijk ga koken maar vandaag maar even wachten. Eerst even douchen omkleden en wat drinken. Even tijd voor mezlf om bij te komen.
Jannick kwam vanmorgen binnen net voor we weg gingen of ik Sabrina kon halen om half 12. Ja geen probleem. Dan komt Meli achter Jannick aan en die zegt hem het is pas dinsdag. Hij dacht woensdag dus ik hoef Sabrina niet te halen.
Jannick en Meli hebben voor Sabrina bij een nieuwe arts in Schladming een afspraak gemaakt en gaan daar praten over de problemen met haar hulpmiddelen en of hij haar arts kan zijn enz. Nu moeten ze steeds op en neer naar Graz en we zijn totaal niet tevreden op wat ze afleveren .Ingrid stribbelde wel tegen want dit is een private arts dus ze moet een deel zelf betalen. Ze krijgt genoeg geld voor Sabrina dus dan betaald ze het maar.
Het middageten is bijna helemaal klaar dus veel werk heb ik er niet aan maar ik ben moe dus echt even wachten.
Dan met Jan samen gegeten. Het internet werkt weer eens niet en opnieuw starten helpt niet. Ze zijn overal aan het graven omdat er zeg maar stadsverwarming komt. Dat zijn behoorlijke gaten ondertussen is veel al dichtgegooid . Maar het lijkt wel een gatenkaas. Dat grit wordt steeds in kuilen gereden dus het stuift en als je in de auto zit moet je niet toevallig moeten plassen.
Een beetje licht huishoudelijk werk en voor de rest is het mij wel goed.
Het was en is zwaar bewolkt maar droog en een 23 graden. De wind is frisjes.
Morgen wordt Theresa 11 jaar.



Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Theresa van harte gefeliciteerd met jou 11 de verjaardag, dus hier een speciale wenskaart, https://www.youtube.com/watch?v=XOLkRsRnI1A , verder de hele familie fefeliciteert met haar en samen een gezellige dag gewenst

Christina 2023-09-20 02:25:41

Wat voor een workshop was het , Nicolette? Of was het een lezing? Gefeliciteerd met Theresa! 💋

Annemarieke 2023-09-20 11:40:42
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.