Winter of niet

Oostenrijk, Kleinsölk

Woensdag
DE zwelling in mijn neus neemt wat af en ik hoop dat het dus gewoon over gaat.
Het is opnieuw super mooi weer , snachts vriest het flink met -13 en overdag ligt het net onder nul maar in de zon kan het lekker oplopen. We hadden gisteren ook nog een poosje in de ligstoelen bij Reini in de middagzon gezeten. Heerlijk.
Jannick zien we pas vanavond weer die werkt lange dagen bij Reini en had vannacht nachtdienst op de ambulance.Als hij zoals gisteren een groep heeft waar hij mee op pad kan maakt hij gelijk trainingskilometers.
Gaat nu goed met zijn vinger die tussen de autodeur heeft gezeten, tja gewoon dom natuurlijk. Maar wie maakt nooit een domheid? Ik kan er regelmatig over meepraten.
Ze geven eind van de week toch weer neeuwval op en ze zeggen dat het weer zich deze week de keuze maakt lange winter of korte winter. We wachten maar af.

De foto,s hieronder zijn door Astrid de Wit gemaakt. En hoewel ik niet meer in Duitsland ben staat dit wel boven dit stukje maar anders staat op alle fotos dat het Reith is.

super zonnig mooi hopen toch nog op wat sneeuw
In de middag in de stralende zon samen met Jan gaan langlaufen, het was de eerste keer dat we het beneden rondje gemaakt hebben bij Stein/Enns. Het was gewoon warm.
Blij dat we waren gegaan want later op de dag betrok het en was het afgelopen met het mooie weer. Terug gekomen waren we even een stukje doorgereden en zijn we bij de marmergroeve een stukje naar boven gelopen. Daar is de rotswand helemaal met ijs bedekt en ziet er mooi uit.

He Jeroen, ik zag bij Malcolm op Facebook jullie linkje staan en heb even gekeken. Ziet er goed uit . www.studiofraaj.nl

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

2 februari 2011 12:54 | Door: Randy Het is handig om voor lange ingewikkelde links gebruik te maken van webservices die deze verkorten, zoals bijv. bit.ly. Als ik de link van de foto's van Astrid er door haal krijg je deze link: http://bit.ly/eT2Kg2

molenaar.ruesink 2017-05-05 17:23:58

3 februari 2011 03:25 | Door: christina Nicolette en Jan, van Harte Gefeliciteerd,met het behalen van de Nederlandse titel door jullie oon Jannick. hoop dat de antibiotica goed aanslaat bij je ,en dat je maar weer gauw de oude bent Nicoet,hoe is het er verder met Jan? ook alles goed? hier is alles oké, groetjes it Heeskerk aan de Zee viefs van ons allemaal,Christina en Ruud en Kids

molenaar.ruesink 2017-05-05 17:24:11
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.