Nog steeds niet fit

Oostenrijk, Gröbming

Samstag 30.Dezember
Goed geslapen en opgestaan toen Jannick kwam ontbijten. Hij had een uitgebreid ontbijt in gedachten dus eitjes met spek bakken en van alles op de tafel. Behalve lekker ook heel gezellig. Helaas voor hem maar goed voor zijn portemonnee moest hij gaan werken. Wij hadden eigenlijk weinig te doen . Het was mooi weer tot het weer met sneeuwen begon in de middag. Het was rondom het vriespunt . Dan maak ik me best ongerust want Ingrid zou vanaf het Murtal naar huis rijden en ze komt dan over Obertauern. Ze was een stuk later thuis dan ze had gedacht maar in ieder geval heel en gezond. Ze had voor ons een flesje Zirbenschnapps voor ons bij zich van Oma Kathi. Theresa komt dan gelijk boven en knuffeltjes geven en ze zei dat ze heimwee gehad had. Sabrina was ook blij me te zien en die is ook snot en snot verkouden waardoor ze ook weer meer aanvallen heeft. Jannick was voor Ingrid al thuisgekomen en lag in bad. Cadeautjes van Annemarieke gegeven en uiteraard moest Theresa het gelijk aan.
Ik voelde me niet heel erg lekker zo ineens en buikpijn. Dus geen avondeten en mijn bed in waar ik gelukkig ondanks buikpijn en misselijk snel sliep.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Staat haar goed. Hoe was het shirtje voor Sabrina?

Annemarieke 2018-01-01 11:03:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.