Van alles en nog wat dag

Oostenrijk, Gröbming

Donnerstag 29.Juni
Opnieuw een slechte nacht gehad maar wel beter dan de vorige een beetje langer aan 1 stuk kunnen slapen.
Vroeg op want ik moest om kwart voor 8 bij de huisarts zijn om bloed te prikken. Dat ging probleemloos en hoor dan volgende week dinsdag de uitslag. Uiteraard was ondanks dat ik nuchter was en sinds gisteravond 18 uur niet meer had gegeten en alleen water gedronken de suiker veel te hoog. Dat roep ik al heel lang dat elke morgen mijn suiker veel te hoog is . Dus ik mag weer voor een suikerprikdag .
Het is geen lekker weer , de temperatuur zwankt tussen 15 en 17 graden en het hoost elke keer , net zelfs hagel. Er wordt gewaarschuwd voor Murabgangen. De wind maakt het nog ongenoeglijker.
Daarna snel naar huis wat eten en dan denk ik bij elke hap tja de suiker wordt nog hoger.
Nog even langs Ingrid om te horen of ze nog roddels heeft want ik zag haar vanmorgen met de dochter van de overbuurvrouw. Het huis staat inderdaad te koop voor 190.000 Euro, heeft geen verwarming en er moet nodig van alles en nog wat aangedaan worden. Dus je moet ook nog wat geld meebrengen. De grondprijs is in Gröbming momenteel 81 Euro de kwadraat meter .Dus voor dit huis is de prijs best fors .
Verder heeft de familie de neven nichten enz. Het huis al aardig leeggedragen tot verdriet van de dochter. Dat arme mens is nog in een verpleeghuis komt welliswaar niet meer terug maar goed. Het gaat schijnbaar onder het mom van kan ik dit hebben en kan ik dat hebben en de moeder zegt dan is goed.
Ik had met Ingrid over de onderzoeken en ze zegt ook het is maar goed dat je veranderd bent van huisarts. Dus ik vroeg haar kan je even kijken, ik heb al vanaf mijn galblaasoperatie een probleem , hoewel ik er geen last van heb. Maar omdat ik wat meer wil bewegen wel. Als ik ga liggen en ik span mijn buikspieren krijg ik een grote bult net onder mijn ribben waar een opening van de galblaasoperatie was. Ik kan daardoor geen buikspieroefeningen doen en moeilijk overeind komen maar alles was goed hadden ze toen na de operatie gezegd want toen had ik nog steeds veel pijn.En ook nog een poos erna. Ingrid zegt daarmee moet je ook naar de arts ik denk dat je een breuk hebt. Ik dacht meer misschien een spier verkeerd aangezet. Ik heb het wel in mijn achterhoofd gehad van zal het een breuk zijn maar het doet geen pijn of zo.
Ingrid ging met Sabrina naar de fysio en ben wel nieuwsgierig wat ze daar zeggen. Nog gevraagd of ze op tijd klaar zou zijn of dat wij Theresa moeten gaan halen. Maar ze dacht wel op tijd te zijn.
Met Jan samen nog naar de apotheek en de gemeente. Normaal zou ik gaan wandelen maar het hoost dus samen met Jan met de auto. Apotheek snel klaar. Gemeentehuis duurde iets langer. Ik heb alle gemeentezaken zoals de Gästeblätter terug gebracht want daar had ik voor getekend . Nu zo maar eens het eten gaan maken, vandaag bleke spercibonen, patatten en frikandellen. In ieder gevak weinig werk en snel klaar . En ik heb nog een grote bak met aardbeien kan ik af en toe wat snoepen.
Jan was weer met zijn spullen op zijn werkplek aan het keutelen , het was schijnbaar niet helemaal naar zijn zin dus de kast stond weer helemaal van de wand en ik hoorde allemaal werkgeluiden. Staat nu allemaal weer op zijn plek.
Hij is nu de kranten aan het weg brengen hij hoopt dat de bak nu leeg is. De krantendoos loopt toch heel snel vol.Het was vandaag restafval dus ook die bak is weer leeg. Hij neemt meestal de doos met glas mee als hij gaat werken. Hij is beneden de beheerder van het afval.
Ondertussen lijkt het af en toe of de zon door wil komen en is het zelfs 18 graden geworden. Het waait nog wel flink maar misschien blaast de wind de dikke bewolking weg. Het is tenslotte bijna weekend.
Sabrina deed het goed bij de fysio en vond het gelukkig allemaal goed.
Dan kwam Ingrid nog een bakkie doen en Sabrina sliep zo lang dat Ingrid er gewoon zelf onrustig van werd. Dan kwam ze later nog met Sabrina en Jannick kwam vroeg thuis en ook een bakkie doen. En hij zei ik weet nu eindelijk waar onze afvalbak gebleven is. Mijn wenkbrauen omhoog en uhhhhhhh. (ineens was onze vuilnisbak weg en er was er eentje aan de straat over gebleven maar die was anders en nieuw maar toch die maar meegenomen na alle buren gevraagd te hebben) Het schijnt dat omdat onze bak anders was dat de vuilniswagen ze soms te ver op de bodem drukt en kapot. Dan nemen ze hem mee en zetten een nieuwe neer. Ze voeren er logboek over en daar heeft hij in terug gezocht en ja hoor .Hoef ik me nooit meer schuldig te vinden dat we een nieuwe hebben.
Helaas was het later toch weer zwemmen of verzuipen en dat doet het nu in de avond nog steeds.3
Ik las dat Randy uit zijn werk kwam en de auto stond er niet meer. De politie gebeld van Delft waar hij werkt. Bleek zijn auto weggesleept nadat iemand de macht over het stuur verloren had en zijn auto heeft geramd. Ze hadden contact opgenomen met de politie in Schiedam waar ze wonen en toen hij informeerde was net de wijkagent bij Laura geweest om het te vertellen. Verder geen idee hoe dit gaat aflopen maar ik denk dat je aardig met je mond vol tanden staat.
Nog meer spanning want het is bijna 1 juli en dan hoop ik toch dat Malcolm gaat onthullen waar hij gaat werken. Gisteren was zijn laatste vlucht en het enige wat we weten hij gaat blauw en niet meer vliegen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Dank je wel!!!

Annemarieke 2017-07-06 13:02:15
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.