Soms heb je geluk soms pech

Oostenrijk, Gröbming

Soms heb je geluk soms pech

Mittwoch 2.Dezember
Een prachtige zonnige dag en in de zon werd het zelfs 24 graden. Niet echt winters dus.
Jannick bracht Theresa naar de Kindergarten en dan naar zijn werk. Belde hij even later of wij haar rugtasje konden brengen die was hij vergeten. De ontelbare keren dat hij zelf vroeger zijn tas vergat, en nu vergeet hij haar tas. Jan is hem gaan brengen

Het was in huis best koud geworden want de Schoorsteenveger zou vandaag komen en dan moet de verwarming uit zijn. Ze kwamen gelukkig wel in de morgen maar ja toch gaat de verwarming dan niet meer aan pas weer in de middag.

We zijn samen Theresa gaan ophalen van de Kindergarten en toen bleek dat het koffietijd was. Ik een thee , Jan een koffie en Theresa limonade en grote stukken plaatkoek erbij in verschillende smaken. Bleek dat ik mijn portemonnee vergeten was tja dat gebeurd me eigenlijk nooit maar nu dus wel. Kan het morgen af laten geven in de klas bij Theresa.

Je kan nu ook boeken en spellen bestellen via de Kindergarten, maar eigenlijk gewoon duur . Ingrid had gisteren bij de Unimarkt met haar punten dezelfde spellen gekocht voor heel veel minder.

Thuis gekomen had Theresa een DVD van Knofje gekregen, het spreekt haar heel erg aan en ze kijkt hem nu voor de 2e keer. Er staan een aantal korte verhalen van Knofje op en het pas heel erg bij haar belevingswereld.

We aten maar een beetje later want we hadden geen trek na de stukkenplaatkoek.

Theresa heeft weer een nieuwe hobby, ze heeft een dvd van Angelina Ballerina en nu moet ze steeds balletdansen. De prinsessenjurk moet aan en haar rose balletschoentjes die eigenlijk al te klein zijn en dan staat ze voor de tv bij de filmpjes of ze gaat in de gang voor de spiegel dansen.

Jannick heeft misschien geluk dit weekend. Degene die bij het bedrijf de beurs had moeten regelen voor komend weekend heeft dat niet gedaan. Nu kunnen ze er alleen een plaatsje krijgen om wat reclame uit te delen maar verder niets.
Jannick zegt dat het te veel kost om alleen daarom een weekend te gaan, heen en weer reizen, veel uren dus wil eigenlijk niet gaan. Er moet nog overlegd worden want de baas is er momenteel niet. Maar het zou voor ons allemaal veel leuker zijn. Jannick heeft ongelooflijk veel overuren en kan geloof ik tot eind januari thuis blijven . En dan komen er niet nog meer bij. Vrijdagavond skiopening op de Planai met een programma waar Jannick helemaal voor gaat en dan kan hij voor het rode kruis er heen. Zaterdag gaan wij eerst naar Berti omdat die jarig is en daarna naar het Sinterklaasfeest in Graz en dan kan hij mee. En we kunnen zondag zelf Sinterklaas vieren als hij thuis is. Dus we hopen nu op dat hij thuis kan blijven.

Helaas Helaas hij moet werken, ook de vensterdag maandag moet hij werken. En dan 8 Dezember hier een feestdag en mijn verjaardag moet Ingrid werken.
Ze hebben alsnog een stand gekregen op de Messe dus tja dan roept de arbeid.

Vanavond nog chocoladetruffels gemaakt, lang geleden dat ik zoiets gemaakt heb. Ik vind ze smakelijk en Jan heeft net geproefd vindt het ook lekker . Ook nog een Vanilletopfentorte gemaakt en daar heeft Jannick al een stuk van gegeten.

Fijn Ria dat het weer gelukt is, ik kan er echt zelf niets aan doen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Nee hoor, dat klopt het lag aan tweak mijn provider, maar ene Ron van pindat heeft me prima geholpen

ria 2015-12-03 08:55:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.