Het weer blijft waardeloos 2

Oostenrijk, Gröbming

Het weer blijft waardeloos 2


Dienstag 26.Mai
Bahhhhhh weer regen en mist en maar 11 graden, we hopen nu dat de weersverwachting gelijk krijgt en dat we naar mooi weer tot zelfs 30 graden gaan. Maar dit weer is wel een domper.
Vanmorgen samen met Jan naar de Pakistanimarkt , zo heet het in de volksmond als er alleen maar van die kledingkramen staan met allemaal hetzelfde en allemaal van die Tulbandmannen. Nu was er echt helemaal niets behalve bovenstaande door de regen. Gelukkig voor ons wel een kraam met Langos waar we uiteraard de Langos gegeten hebben. Ik heb daar wel weer even genoeg aan , Jan kan dan de restanten van de Pizza van gisteren eten . Voor vanavond een grote wok met bami gemaakt en voor morgen al een grote bak spareribs.
Beneden is Rein
i aan het werk de broer van Ingrid , ik geloof aan de vensterbanken van de nieuwe ramen. Jan gaat straks weer werken en ik nog even wat administratieve taken doen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.