Een heerlijke zondag ligt achter ons.

Oostenrijk, Gröbming

Vanmorgen was ik vroeg wakker. Dan kwam Ingrid vragen of ze iets in de schoen van Sabrina erbij kon doen . Uiteraard goed en ik ben gelijk opgestaan want even later kwam ze terug met Theresa en Sabrina. Sabrina had van mij een little people girafje en een chocomuntje en Theresa Heidi met een geitje van Playmobil met een chocomuntje. Sabrina had dan van Ingrid een dokterssetje gekregen. Dat was lachen want er zit een bril bij die ze dan op moet , stethoscoop moet om en ze heeft een thermometer. We moeten dan allemaal de thermometer onder de arm en als ze dan hu zegt terug geven en wat zeggen. Als ze met de stethoscoop luistert en je zegt nee alles goed schudt ze nee en moet je nog een keer. Ze verbindt nu emoties , het spelen is anders geworden. In zo´n korte tijd zo veel vorderingen.Haar niveau is uiteraard van een heel jong kind en niet als van 3 jarige . Dan koffie drinken en Jannick kwam om 10 uur thuis van zijn werk, die was om half 6 begonnen (gisteravond Krampuslauf )
Ook die van koffie voorzien.Dan gingen ze op een na Theresa bleef. Ze wilde ook bij ons eten en of ik pannenkoeken wilde bakken. Oke Oma is Oma dus pannenkoeken bakken. Gegeten met zijn drietjes en net even kort gesloten met Ingrid en Jannick want er staan komende week veel dingen op het programma.
Donderdag is Sabrina jarig maar dan doen we niets. Ga ik in de morgen naar Christine , en in de morgen wordt de Action in Liezen geopend. In de avond hebben we Burgerversammlung waar Jan en ik wel heen gaan. Vrijdag doe ik de les op de school van Theresa, eind van de middag is het Kinder Krampus om half 6 , Jannick en Ingrid hebben een etentje van het rode kruis dan passen wij op maar we hebben ook om 19 uur het Krampusspiel hier in Gröbming. Dus het is een beetje manouvreren. Dan kan Theresa niet naar de karate.
Zaterdag wordt Sabrinas verjaardag gevierd . Zondag gaan wij met Theresa naar het Sinterklaasfeest in Graz. Dan hebben we in de week daarna ook van alles en nog wat staan.
Vandaag is het hiep hiep hoera voor mijn oudste zoon Randy al weer 44-
Ik had geloof ik al een keer geschreven dat Felicia alles doet om in de kartonnen schoorsteen te komen. Nou ze heeft gewonnen want het karton met vlammen die er schuin in stond ligt nu plat en ze kan er in zitten. Maar Fiep claimt nu ook de schoorsteen en ze vechten er zelfs om wie er in mag zitten.
Dan werd Jan gebeld en tot zijn grote vreugde was het Dennis. Het is fijn om hem dan te zien opleven. ik werd tegelijkertijd gebeld en tot mijn vreugde was het Marian. Ze bood aan dat we haar kleine villa bij het huis van haar na de winter kunnen gebruiken om bij te komen. We komen altijd graag bij haar maar het is zo´n eind weg dus we zien elkaar niet vaak , ik geloof nu al weer 2 jaar of misschien zelfs langer geleden dat we elkaar gezien hebben. Gelukkig zijn er ook andere manieren om contact te onderhouden. Verder vandaag een berichtje van Danuta gekregen met een grote geste waar we eventueel voor Sabrina gebruik van kunnen maken We hopen dat het zo goed gaat dat het niet hoeft maar anders gewoon een enorme steun. Dus we mogen niet klagen hoe vandaag het weekend ten einde ging.
In de avond oa de Voice senior kijken gewoon geweldig wat die allemaal kunnen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

he zussie wat een fijne berichten allemaal. wat ik wil weten is hoe lang is dat nou rijden van jullie naar graz . hoop voor jullie dat het positieve wint en dat er een lekkere stijgende lijn in komt dat is jullie allen zo gegund xxxx Nance en Els

els molenaar 2019-11-25 00:16:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.